Укр
Рус
Тріска Другі страви Східна кухня

Тріска з овочами

( 5.0000 5 513 13 оцінок)

3680 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Тріска з овочами - покроковий рецепт, фото 1

опис

Як ви знаєте, риба є дуже важливою частиною середземноморської дієти, в ній мало жиру, багато білка і багато корисних для здоров'я речовин. З урахуванням вищесказаного, сьогодні ми створюємо рецепт "Досконалої тріски з овочами" в томатному соусі. Ця страва наповнена смаками, її легко приготувати, і все це робиться за допомогою однієї сковороди.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тріска з овочами" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії88 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Тонко наріжте заздалегідь очищений від лушпиння часник. Дрібно наріжте заздалегідь очищену від лушпиння цибулю. Потім наріжте тонкою соломкою очищений від нутрощів болгарський перець (червоний і зелений) і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Потім акуратно витріть паперовим рушником філе тріски. Викладіть рибу на обробну дошку і гострим ножем наріжте її на 4 частини однакового розміру (кожен шматочок філе), потім приправте їх крупною сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

Крок - 2
03

Нагрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні і додайте в неї трохи оливкового масла першого холодного віджиму. Через 2 хвилини після додавання масла, укладіть в сковороду філе тріски. Смажте, а потім через 2 хвилини переверніть філе на іншу сторону, загальний час приготування - 4 хвилини. Зніміть філе тріски зі сковороди, помістіть в блюдо і накрийте його фольгою або кухонним рушником.

Крок - 3
04

Використовуючи ту ж саму сковороду з тим же запалом, додайте в неї нарізаний часник і подрібнений кубиками цибулю і змішайте їх з маслом, зіскрібаючи все, що залишилося від тріски.

Крок - 4
05

Приблизно через 1 хвилину додайте в сковороду нарізаний кубиками болгарський перець і томіть вміст близько 5 хвилин, потім приправте все крупною сіллю, свіжомеленим чорним перцем і щедрою порцією копченої паприки і змішайте все разом.

Крок - 5
06

Потім додайте в сковороду до решти продуктів томатне пюре, знову приправте крупною сіллю, червоним меленим перцем і невеликою кількістю цукру.

Крок - 6
07

Залишивши вміст сковороди варитися на 5 хвилин, додайте філе тріски назад в ємність і накрийте все кришкою. Через 2 хвилини зніміть кришку і перенесіть сковороду з вмістом на рівну поверхню. Подайте тріску з овочами прямо зі сковороди, прикрасивши невеликою кількістю свіжої рубаної петрушки і пару шматочків лимона, насолоджуйтеся!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Юшка в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Юшка в мультиварці 35 4 3 з 5 - детальніше -
Лазанья в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья в мультиварці 50 6 3 з 5 - детальніше -
Ростбіф з соусом - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з соусом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Профітролі з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з начинкою 80 3 3 з 5 - детальніше -