Тости з авокадо - чудовий варіант здорового і смачного сніданку, перекусу або навіть обідньої страви, якщо подати їх до м'яса. Ці тости швидко готуються з простих і доступних продуктів, а неймовірний смак і аромат страві додає один «секретний» інгредієнт. Який саме, дізнаєтеся з рецепта.
Для тостів знадобиться повністю стигле авокадо. Вимийте його і просушіть.
Розріжте плід навпіл і вийміть кісточку.
Спушіть м'якоть, зробивши ребром вилки поздовжні і поперечні надрізи. Присоліть авокадо за смаком і знову спушіть виделкою.
Скибочки хліба змастіть вершковим або оливковим маслом і підсмажте на сковороді до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін. Готові тости викладіть на тарілку.
Часник очистіть від лушпиння і пройдіться зубчиком по поверхні тостів, щоб він передав хлібу свій смак і аромат. Це додасть страві родзинку і зробить його пікантніше. Часник і є той самий «секретний» інгредієнт, який робить тости з авокадо досконалими. Тому не ігноруйте цей крок.
Ложкою обережно витягніть м'якоть авокадо з шкірки і викладіть на підсмажений хліб.
Посипте бутерброди зверху свіжомеленим чорним перцем або пластівцями чилі. Подавайте тости з авокадо зі склянкою холодного імбирного пива або будь-якого іншого напою на ваш розсуд. У стиглого авокадо ніжна, вершкова текстура, тому бутерброди виходять неймовірно ніжними і смачними.
Випадкові рецепти