Укр
Рус
Грінки Закуски Білоруська кухня

Тости з авокадо

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1597 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Тости з авокадо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Тости з авокадо - чудовий варіант здорового і смачного сніданку, перекусу або навіть обідньої страви, якщо подати їх до м'яса. Ці тости швидко готуються з простих і доступних продуктів, а неймовірний смак і аромат страві додає один «секретний» інгредієнт. Який саме, дізнаєтеся з рецепта.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тости з авокадо" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи21.7 гр.
  • Калорії217 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для тостів знадобиться повністю стигле авокадо. Вимийте його і просушіть.

Крок - 1
02

Розріжте плід навпіл і вийміть кісточку.

Крок - 2
03

Спушіть м'якоть, зробивши ребром вилки поздовжні і поперечні надрізи. Присоліть авокадо за смаком і знову спушіть виделкою.

Крок - 3
04

Скибочки хліба змастіть вершковим або оливковим маслом і підсмажте на сковороді до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін. Готові тости викладіть на тарілку.

Крок - 4
05

Часник очистіть від лушпиння і пройдіться зубчиком по поверхні тостів, щоб він передав хлібу свій смак і аромат. Це додасть страві родзинку і зробить його пікантніше. Часник і є той самий «секретний» інгредієнт, який робить тости з авокадо досконалими. Тому не ігноруйте цей крок.

Крок - 5
06

Ложкою обережно витягніть м'якоть авокадо з шкірки і викладіть на підсмажений хліб.

Крок - 6
07

Посипте бутерброди зверху свіжомеленим чорним перцем або пластівцями чилі. Подавайте тости з авокадо зі склянкою холодного імбирного пива або будь-якого іншого напою на ваш розсуд. У стиглого авокадо ніжна, вершкова текстура, тому бутерброди виходять неймовірно ніжними і смачними.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Безе з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Безе з кремом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Фріттата з кабачками - покроковий рецепт, фото 1 Фріттата з кабачками 45 4 3 з 5 - детальніше -
Закусочний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Закусочний пиріг 65 4 3 з 5 - детальніше -