Укр
Рус
Торти Випічка Італійська кухня

Торт

( 4.6667 4 59 9 оцінок)
798 - переглядів
80 хвилинпорцій - 6складність - 4 з 5
Торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей чудовий торт - зроблений з вологими і ніжними ванільними шарами, освіжаючою і кремовою глазур'ю маскарпоне, яка так добре поєднується з солодким і терпким малиновим соусом і свіжою малиною на вершині. Ідеальне літнє задоволення.

Інгредієнти

  • Цукрова пудра 90 г.
  • Вершки 20 % 560 г.
  • Маскарпоне 500 г.
  • сік лимонний 1 ст.л
  • Вода 2 ст.л
  • Малина 700 г.
  • Молоко 240 мл.
  • Екстракт ванілі 4 ч.л
  • Яйце 5 шт.
  • Цукор 470 г.
  • Вершкове масло 225 г.
  • Розпушувач для тіста 3 ч.л
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Борошно 375 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте духовку до 180 градусів. Промажьте маслом і присипте борошном дві форми для випічки розміром близько (23 см). У середню миску просійте борошно, розпушувач для тіста, сіль і збийте все, до об'єднання інгредієнтів. Відставте до готовності до використання.

Крок - 1
02

В окрему миску покладіть вершкове масло і цукор і перемішайте. Додайте курячі яйця по одному і залийте ванільний екстракт. Знову все добре перемішайте.

Крок - 2
03

Поступово додайте в миску борошняну суміш, чергуючи з високої жирності молоком і за допомогою міксера, збийте все, до утворення однорідного рідкого тесту.

Крок - 3
04

Залийте рідке тісто, рівномірно розподіливши по дну в приготовані раніше форми для випічки. Надішліть в заздалегідь прогріту духовку і випікайте близько 30 хвилин, поки зубочистка, вставлена ​​в центр коржів, не стане чистою. Дайте формам з випічкою охолонути на охолоджуючої підставці протягом 10 хвилин.

Крок - 4
05

Витягніть пироги з форми і дайте їм повністю охолонути. Тим часом приготуйте малиновий соус. Помістіть малину, цукор, воду і лимонний сік в каструлю і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Варіть на повільному вогні 20-30 хвилин, поки не загусне, і зніміть каструлю з вогню.

Крок - 5
06

Потім за допомогою дрібного сита усуньте кісточки з ягоди. Відкладіть проціджену суміш в сторону, щоб охолодити до готовності до подальшого використання.

Крок - 6
07

Тепер приготуйте глазур з маскарпоне. Збийте сир маскарпоне з цукровою пудрою і ванільним екстрактом до однорідної маси.

Крок - 7
08

В іншій мисці збийте вершки до утворення жорстких піків. Акуратно додайте утворену вершкову масу в суміш маскарпоне. Охолодіть до використання.

Крок - 8
09

Зберіть торт. Розділіть кожен корж торта на два, щоб створити 4 шари надалі.

Крок - 9
10

Помістіть 1 корж торта на блюдо. Рівномірно розподіліть першим шаром малинову суміш. Використовуючи кондитерський мішок, гладким кінчиком видавіть наступним шаром суміш маскарпоне.

Крок - 10
11

Додайте ще один корж торта і рівномірно розподіліть на ньому малиновий соус і глазур маскарпоне.

Крок - 11
12

Додайте ще один шар пирога і знову рівномірно розподіліть малиновий соус і маскарпоне. Покладіть останній шар пирога зверху і прикрасьте сумішшю маскарпоне. Використовуйте ложку, щоб створити форму квітки, точніше пелюстки.

Крок - 12
13

Охолодіть готовий торт в холодильнику не менше 4-6 годин або всю ніч, а потім прикрасьте верхню частину випічки ягодами свіжої малини і подавайте до святкового столу.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Прошарковий салат - покроковий рецепт, фото 1 Прошарковий салат 30 6 2 з 5 - детальніше -
Салат "Смарагдовий" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Смарагдовий" 40 2 2 з 5 - детальніше -
Борщ без буряка - покроковий рецепт, фото 1 Борщ без буряка 55 5 4 з 5 - детальніше -
Суп-пюре з селери - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з селери 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Панкейкі - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі 30 4 2 з 5 - детальніше -
Юшка з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з вершками 50 6 3 з 5 - детальніше -