Укр
Рус
Тортілья Другі страви Мексиканська кухня

Тортілья

( 4.8636 4 522 22 оцінки)

2672 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тортілья - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Тортилья - це смачна іспанська страва, приготована з овочами. У тортілья є червоний і зелений перець, цибуля, кабачки, картопля, горох, і ви можете додати більше овочів, якщо захочете. Це дуже соковито і смачно. Кількість яєць може варіюватися в залежності від кількості гостей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тортілья" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії106 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Наріжте попередньо очищену від лушпиння цибулю і підсмажте її на сковороді з великою кількістю оливкової олії, потім протоміть на повільному вогні.

Крок - 1
02

Наріжте очищену від шкірки картоплю на маленькі шматочки і обсмажте її на окремій сковороді (використовуйте одну сковороду, якщо хочете, але ми пропонуємо розподіляти інгредієнти тортильї на дві сковороди).

Крок - 2
03

Наріжте молоді кабачки на шматочки, які можна ще розрізати навпіл. Додайте нарізаний кабачок в сковороду з картоплею і дайте овочам готуватися, до напівготовності.

Крок - 3
04

Коли цибуля стане прозорою, додайте до неї заздалегідь очищений від нутрощів і нарізаний кубиками болгарський перець. Тепер додайте зелений горох і дрібно нарізану шинку і обсмажуйте на сковороді до золотистого кольору.

Крок - 4
05

Засипте сіль за смаком в дві сковороди. У сковорідку з овочами, маючу шинку, будьте обережні, щоб не покласти багато солі, так як цей м'ясний продукт досить солоний. Далі змішайте вміст з обох сковорідок і злийте воду, використовуючи сито.

Крок - 5
06

Збийте курячі яйця в глибокій мисці і додайте сіль. Додайте в миску з яєчною сумішшю добре висушені овочі і картоплю, ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Залийте трохи рослинного або оливкового масла в глибоку сковорідку і відправте на плиту. Залийте в сковорідку з олією раніше підготовлену яєчно-овочеву суміш. Акуратно за допомогою кухонної лопатки розподіліть суміш по всій сковороді. Обов'язково використовуйте антипригарну сковороду, щоб тортилья не прилипала.

Крок - 7
08

Щоб перевернути страву, це, найважча частина всього процесу, допоможіть собі кришкою. Тепер додайте трохи олії знову і підсмажте тортилью на іншій стороні, поки не утвориться кірка. Це залежить від вас, чи хочете ви, щоб страва була більш або менш засмаженою, але зробіть це на дуже слабкому вогні, щоб тортилья не згоріла і добре приготувалася всередині.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Як ліпити вареники красиво - покроковий рецепт, фото 1 Як ліпити вареники красиво 60 6 3 з 5 - детальніше -
Рибні котлети з філе минтая - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети з філе минтая 40 3 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе в вершках - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе в вершках 65 3 3 з 5 - детальніше -
Швидкий м’ятний сироп - покроковий рецепт, фото 1 Швидкий м’ятний сироп 60 1 2 з 5 - детальніше -