Укр
Рус
Тортілья Другі страви Російська кухня

Тортілья овочева

( 5.0000 5 58 8 оцінок)
1258 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Тортілья овочева - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

У холодильнику купа овочів, а ви зовсім не придумаєте, що з ними робити. Ймовірно, хочеться з них щось приготувати, а ось що саме, не вирішили. Звичайно, можна приготувати все що завгодно, але я б порекомендував просту, але дуже популярну іспанську закуску тортилью. Страва в приготуванні абсолютно не складна, тому впоратися з завданням зможе будь-яка людина, звичайно, має бажання. Традиційно це страва дуже схожа на омлет зі всілякими варіаціями. Експериментувати можна скільки завгодно, і все ж, найдоступніший варіант - тортилья з овочами, вийде цікаво, ароматно і смачно.

Інгредієнти

  • Масло рослинне 3 ст.л
  • Яйце 3 шт.
  • Шпинат 100 г.
  • Кмин 1 ст.л
  • Болгарський перець 1 1/2 ч.л
  • Оливкова олія 3 ст.л
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш за все займемося підготовкою овочів. Велику цибулину очищаємо від лушпиння, миємо й нарізаємо великими пір'ям. Моркву чистимо від шкірки, миємо й тремо на крупній тертці.

Крок - 1
02

Також беремо солодкий перець, краще брати перчини різних кольорів, чистимо від перегородок, видаляємо насіння і добре обполіскуємо. Потім нарізаємо довгими скибочками або соломкою.

Крок - 2
03

Ставимо на плиту сковорідку, вливаємо оливкову олію і викладаємо нарізану цибулю, пасеруємо, помішуючи, дерев'яною лопаткою до м'якості цибулі.

Крок - 3
04

Потім додаємо до цибулі потерту моркву і нашаткований солодкий перець. Все добре перемішуємо і додаємо Біосал Плюс (біологічна активна добавка, я ку можна і не використовувати в рецепті).

Крок - 4
05

Продовжуємо підсмажувати овочі на середньому вогні, періодично перемішуючи. Після цього додаємо в сковорідку кмин і знову добре перемішуємо. Готуємо вміст сковорідки на середньому вогні, щоб овочі пасерувалися, а не підгорали. Підсмаживши овочі до м'якості, вимикаємо вогонь і залишаємо сковорідку на плиті.

Крок - 5
06

Тепер візьмемо листя шпинату, добре обполіскуємо холодною водою і шаткуємо не дуже дрібно. У глибоку миску розбиваємо курячі яйця і добре збиваємо за допомогою вінчика.

Крок - 6
07

Після цього перекладаємо в миску нашатковану зелень шпинату, а також підсмажені овочі зі сковорідки, все добре перемішуємо.

Крок - 7
08

На плиту знову ставимо чисту сковорідку і вливаємо олію, викладаємо підсмажені овочі, змішані з яйцями і шпинатом, розправляємо рівномірно за допомогою дерев'яної лопатки по всій поверхні сковорідки. Накриваємо сковорідку кришкою і смажимо на середньому вогні протягом 10 хвилин.

Крок - 8
09

Після цього накриваємо сковорідку широкою тарілкою і перевертаємо, вивернувши вміст в тарілку. Таким чином підсмажена частина страви виявилася зверху.

Крок - 9
10

Тепер знову акуратно повертаємо все з тарілки на сковорідку, але таким чином, щоб присмажувалося з іншого боку. Знову накриваємо кришкою і залишаємо сковорідку на плиті буквально на 3 хвилини.

Крок - 10
11

Ось і все, тортилья овочева готова. Викладаємо її на тарілку і перед тим, як подати до столу, ріжемо на частини.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тортилья картофельная - покроковий рецепт, фото 1 Тортилья картофельная 55 4 3 з 5 - детальніше -
Тортилья - покроковий рецепт, фото 1 Тортилья 45 4 3 з 5 - детальніше -
Тортилья из овсяной муки - покроковий рецепт, фото 1 Тортилья из овсяной муки 60 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Нуга без меда - покроковий рецепт, фото 1 Нуга без меда 50 4 2 з 5 - детальніше -
Чизкейк шоколадный - покроковий рецепт, фото 1 Чизкейк шоколадный 50 4 3 з 5 - детальніше -
Голубцы мясные - покроковий рецепт, фото 1 Голубцы мясные 80 5 4 з 5 - детальніше -