Укр
Рус
Головна страва Другі страви Кухня Швеції

Тортилья (картопляна запіканка по-іспанськи)

( 4.5714 4 57 7 оцінок)

653 - переглядів
25 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тортилья (картопляна запіканка по-іспанськи) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Тортилья відома як іспанський омлет! Ми покажемо вам рецепт тортильи, який виходить особливо смачним завдяки певній техніці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тортилья (картопляна запіканка по-іспанськи)" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири6.1 гр.
  • Вуглеводи8.5 гр.
  • Калорії115 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть картоплю від шкірки, наріжте кубиками і помістіть у велику каструлю з киплячою солоною водою, варіть до готовності.

Крок - 1
02

Попередньо очищену від лушпиння цибулю наріжте півкільцями і обсмажте на розігрітій сковороді (на середньому вогні) з невеликою кількістю оливкової олії, регулярно помішуючи.

Крок - 2
03

Тим часом наріжте болгарський перець дрібними кубиками і додайте їх в сковороду з цибулею, коли вона вже стане злегка підрум'яненою. Добре перемішайте і смажте приблизно 3-4 хвилини.

Крок - 3
04

Коли картопля буде готова, злийте воду і додайте картопляні кубики в сковороду, щоб ненадовго їх обсмажити. Потім зніміть сковорідку з вмістом з плити, щоб суміш трохи постояла і злегка охолола.

Крок - 4
05

Збийте курячі яйця у великій мисці, приправте хорошою дрібкою солі і чорного меленого перцю, додайте обсмажений вміст зі сковороди в миску з яйцем і все добре перемішайте. Залиште суміш для тортильи на 10 хвилин.

Крок - 5
06

Налийте трохи оливкового масла в попередньо розігріту сковороду і швидко вилийте суміш тортильї в неї (при необхідності використовуйте дерев'яну ложку, щоб розподілити інгредієнти по сковороді більш рівномірно). Через 3-4 хвилини, коли яйце почне застоюватися на боці, обережно підніміть корж лопаткою, щоб перевірити, чи не стала вона вже золотисто-коричневою з нижньої сторони. Якщо це так, використовуйте лопатку, щоб трохи відокремити корж від сковороди, щоб ви могли витягти його зі сковороди на велику тарілку.

Крок - 6
07

Потім ви кладете сковороду догори дном на тарілку і одночасно перевертаєте тарілку і сковороду догори дном, так що тепер ваш коржик обсмажується з іншого боку.

Крок - 7
08

Коли через кілька хвилин на сковороді інша сторона стане золотисто-коричневою, повторіть процедуру: обережно зніміть корж зі сковороди з усіх боків і викладіть на тарілку. Іспанська тортилья готова, і її можна або відразу з'їсти, або, як це прийнято в Іспанії, подавати холодною, коли вона охолоне.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Айвовий мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Айвовий мармелад 50 1 2 з 5 - детальніше -
Торт "Фруктова ніжність" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Фруктова ніжність" 75 5 3 з 5 - детальніше -