Укр
Рус
Тортілья Другі страви Мексиканська кухня

Тортилья із вівсяного борошна

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1094 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Тортилья із вівсяного борошна - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Тортильї створюють структуру для багатьох з найулюбленіших страв країни, тому наш рецепт тортильі з вівсяної муки дуже зручний, якщо ви любите фахітас, буріто і енчиладас. Або ви можете додати сендвіч-начинку для освіжаючого обіду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тортилья із вівсяного борошна" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи52.6 гр.
  • Калорії261 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску з допомогою сита просійте універсальну і вівсяну муку. Вівсяну муку потрібно просівати обов'язково, щоб видалити великі шматочки висівок. Засипте в миску так само порошок для випічки і добре все перемішайте.

Крок - 1
02

Залийте в миску до сипучих інгредієнтів воду і перемішайте ретельно все виделкою, щоб вийшло грубе, розсипчасте тісто.

Крок - 2
03

Перемістіть утворене тісто на робочу, присипану борошном, поверхню і місіть його руками, поки не отримаєте більш однорідне тісто (три-п'ять хвилин). Загорніть готове тісто в харчову плівку і залиште на 15 хвилин в прохолодне місце.

Крок - 3
04

Після закінчення цього часу розділіть тісто на частини, трохи більше курячого яйця. Тепер візьміть одну частину і накрийте інші знову харчовою плівкою, щоб поверхня не висохла.

Крок - 4
05

За допомогою качалки розкачайте першу кульку (частина тіста) в круглий коржик, обов'язково переверніть її на іншу сторону при розкочуванні. Якщо під час процесу ви відчуєте, що тісто вийшло більш липким, ніж повинно, можна додати трохи більше борошна.

Крок - 5
06

Тепер добре розігрійте сковороду (спеціальну для випічки тортильи або тонких млинців), помістіть розкатаний раніше корж на гарячу сковороду і дочекайтеся появи пухирців. Готуйте тісто на першій стороні приблизно 30 секунд, а потім переверніть і стільки ж готуйте на іншій.

Крок - 6
07

Протягом часу приготування акуратно притисніть запечений коржик кухонним рушником, щоб частина повітряних кишень зруйнувалася, створюючи традиційний звичайний вид коржику (тортильи).

Крок - 7
08

Тримайте приготовлені коржі тортильи з вівсяної муки складеними один на одного і загорнутими в кухонний рушник, щоб вони залишалися м'якими і вологими до тих пір, поки не знадобляться.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Щі з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Щі з квасолею 65 6 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк шоколадний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Мариновані кабачки за добу - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані кабачки за добу 95 1 3 з 5 - детальніше -