Укр
Рус
Торти Випічка Італійська кухня

Торт з печива з бананами "Марія"

( 4.9487 4 539 39 оцінок)

3592 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні представимо вам простий, легкий і смачний торт без випічки. Тонкий шар печива, банани, змочені в желе, смачна кремово-сирна маса зверху і кокосові пластівці (або тертий білий шоколад). Легкий, не надто солодкий торт, відмінно підходить для спекотної погоди.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт з печива з бананами "Марія"" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири3.6 гр.
  • Вуглеводи20.7 гр.
  • Калорії131 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування з желе - висипте його в більшу ємність, залийте гарячою (не киплячою) водою, ретельно перемішайте, потім відставте для охолодження.

Крок - 1
02

Накрийте форму для випічки липкою плівкою, ви можете взяти термостійке блюдо, але пам'ятайте, що форма страви визначатиме форму торта (наприклад, закруглені кути). Коли желе охолоне і почне злегка укріпляти, покрийте дно форми печивом (галетне Марія).

Крок - 2
03

Потім очистіть банани, відріжте кінці і викладіть приготовані фрукти за формою на печиво (без нарізки). Можна скропити свіжовичавленим лимонним соком, щоб вони не потемніли.

Крок - 3
04

Налийте поверх желе. Розлийте його в 2 етапи - спочатку досить, щоб покрити печиво під бананами, і коли желе застигне трохи і утримає печиво внизу, повільно вилийте залишене желе, поливаючи банани. Надішліть форму з вмістом в холодильник, щоб желе затверділо. Якщо хочете прискорити процес, помістіть торт в морозильник на 10-15 хвилин.

Крок - 4
05

Поки желе остигає, підготуйте сирну масу. Залийте в желатин гарячу (не киплячу) воду, розмішайте, розчиніть і залиште набухати, щоб повністю прибрати грудочки.

Крок - 5
06

Налийте вершки в миску і злегка збийте, вони не повинні бути жорсткими, але повинні бути пухнастими. Потім додайте в вершки мелений сир, залийте свіжовичавлений лимонний сік і цукрову пудру і перемішайте на повільній швидкості, рівномірно розподіляючи.

Крок - 6
07

Додайте трохи підготовленої маси в розчинений желатин, ретельно перемішайте, а потім вилийте цю суміш в масу і перемішайте - завдяки цьому желатин буде рівномірно розподілятися.

Крок - 7
08

Вийміть форму з холодильника, вилийте приготовану масу на застигле желе, рівномірно розподіляючи його, притискаючи до країв і кутів форми, а потім обсипте все кокосовою стружкою. Надішліть торт з печива з бананами під назвою «Марія» в холодильник на 3-4 години, бажано на ніч, щоб все добре охололо і затверділо. Потім поріжте його і подайте холодним. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат Миттєвий - покроковий рецепт, фото 1 Салат Миттєвий 20 4 2 з 5 - детальніше -
Крем білковий - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий 20 1 2 з 5 - детальніше -
Капусняк з качки - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк з качки 100 6 3 з 5 - детальніше -
Плов з курки в сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Плов з курки в сковороді 65 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Як приготувати овочеве рагу - покроковий рецепт, фото 1 Як приготувати овочеве рагу 50 6 3 з 5 - детальніше -
Деруни з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з гарбуза 40 4 3 з 5 - детальніше -
Манти з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Манти з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Торт "Повітряно-шоколадний" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Повітряно-шоколадний" 90 5 3 з 5 - детальніше -