Укр
Рус
Печінковий торт Другі страви Бельгійська кухня

Торт з курячої печінки

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1580 - переглядів
65 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Торт з курячої печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Для приготування такого торта вам знадобляться прості і недорогі продукти, а в результаті отримаєте дуже ніжний і смачний салат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт з курячої печінки" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири5.7 гр.
  • Вуглеводи3.9 гр.
  • Калорії111 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю середнього розміру очистіть від лушпиння. Сполосніть і наріжте дрібними кубиками. Обсмажте на розігрітій з оливковою олією сковороді до рум'яного кольору і перекладіть в невелику окрему ємність для охолодження.

Крок - 1
02

Курячу печінку залийте великою кількістю холодної води хвилин на 20, щоб з неї вийшла кров. Потім відріжте білі плівки, якщо печінка велика - розріжте її на кілька частин. Відваріть печінку до готовності і трохи остудіть.

Крок - 2
03

Поставте варитися моркву, картоплю і яйця. Відваріть яйця круто протягом 10 хвилин, потім залийте холодною водою. Коли яйця охолонуть, очистіть шкаралупу. Акуратно надріжте яєчний білок і вийміть жовток.

Крок - 3
04

Візьміть глибоку миску. Перекладіть в неї підсмажену цибулю і відварену курячу печінку. Подрібніть занурювальним блендером, додавши нежирні вершки, щоб маса вийшла м'якою і однорідною. А також додайте сіль і перець за смаком.

Крок - 4
05

Тепер приготуйте соус. У невелику ємність покладіть густий йогурт (по-грецьки або по-турецьки), майонез, гірчицю, додайте подрібнений часник сіль і перець. Ретельно змішайте всі компоненти вінчиком.

Крок - 5
06

Відварені, картоплю і моркву, остудіть і очистіть. Поставте необхідні інгредієнти поряд. Візьміть плоску тарілку, поставте на неї рознімне кулінарне кільце і приступайте до формування торта з курячої печінки.

Крок - 6
07

Першою натріть на дрібну тертку картоплю, покрийте соусом; наступною натріть моркву - розрівняйте і змастіть соусом; поверх моркви покладіть кухлика огірочків; на них шар маси з печінки, яку покрийте соусом.

Крок - 7
08

Залишилися відварені яйця. Спочатку натріть білок на дрібній тертці і покладіть на печінкову масу, потім посипте білок подрібненим жовтком. Поставте торт в холодильник на 10 хвилин, щоб всі верстви просочилися соусом.

Крок - 8
09

Перед подачею зніміть з торта з курячої печінки кондитерське кільце. Наріжте порційно і подавайте. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат цезар з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар з курячою грудкою 50 6 3 з 5 - детальніше -
Сабайон шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон шоколадний 60 2 3 з 5 - детальніше -
Ягідний смузі з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний смузі з йогуртом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Прості деруни - покроковий рецепт, фото 1 Прості деруни 40 3 2 з 5 - детальніше -