Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Торт Вупі Пай

( 4.8000 4 55 5 оцінок)
776 - переглядів
100 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Торт Вупі Пай - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготувати американський оригінальний десерт «Вупі Пай» дуже легко і для цього вам не знадобляться особливі інгредієнти.

Інгредієнти

  • Молоко сгущене 1/2 скл.
  • Масло рослинне 180 мл.
  • Борошно 2 скл.
  • Какао 1/2 скл.
  • Розпушувач для тіста 2 ч.л
  • Сода 1/2 ч.л
  • Цукрова пудра 1 3/4 скл.
  • Молоко 180 мл.
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Вершкове масло 30 г.
  • Шоколад темний 1/4 скл.
  • Вершки 20 % 1 1/4 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску вилийте згущене молоко і рослинне масло без запаху (рафіноване). Змішайте вінчиком до однорідності.

Крок - 1
02

Над мискою поставте сито. Висипаючи в нього сухі компоненти: борошно, какао-порошок, розпушувач, соду і цукрову пудру. Просійте все в миску зі згущеним молоком та олією.

Крок - 2
03

Перемішайте масу лопаткою, а потім вилийте молоко, яке повинно бути кімнатної температури. Інтенсивно перемішайте все, щоб в тісті не залишилося грудочок. У перемішані компоненти, додайте ванільний екстракт. Тісто вийде ніжним і дуже ароматним.

Крок - 3
04

З отриманого тісту відберіть трохи. Перелийте його в невеликій кондитерський мішок, встановивши його в чашку, щоб уникнути переливання тіста. З відібраного приготуйте маленькі бісквіти, які знадобляться для прикраси. На пергаментному папері намалюйте кружечки діаметром 2-3 сантиметри. Вистеліть пергамент в деко, малюнком вниз і заповніть кухлик тістом.

Крок - 4
05

Поставте випікатися в розігріту духовку до 180 градусів на 10-15 хвилин. Поки випікається печиво, підготуйте дві форми для випічки з роз'ємними бортами діаметром 18 сантиметрів. Застеліть дно кожної форми пергаментом. Змастіть невеликою кількістю масла.

Крок - 5
06

Залишок ароматного тіста розділіть порівну на дві форми. Розрівняйте його, кілька разів струснувши форми для випічки. По черзі випікайте коржі в духовці з температурою 180 градусів близько 30 хвилин.

Крок - 6
07

Готовий корж чи ні, перевірте зубочисткою або дерев'яною шпажкою. Якщо проткнув тісто, вона залишиться сухою - значить, тісто пропеклося і його можна виймати з духовки. Поставте коржі в формах на стіл, і дайте їм час охолонути до кімнатної температури. Потім акуратно проведіть лопаткою уздовж бортів, відкрийте форму і витягніть коржі.

Крок - 7
08

Кожен з коржів для торта розріжте дуже гострим і довгим ножем на дві частини. Розріжте коржі тільки тоді, коли ви впевнені, що вони остиглі - з гарячими цього робити не варто.

Крок - 8
09

А тепер прийшов час приготувати крем для торта. У чисту глибоку ємність вилийте холодні вершки. Збийте їх міксером до пишної піни, а потім, не припиняючи роботу міксера, додайте цукрову пудру. Продовжуйте збивати до утворення стійких піків.

Крок - 9
10

Одержаний крем перекладете в кондитерський мішок з фігурною насадкою (невелику його кількість залиште для заповнення маленьких бісквітів). Висадіть крем на коржі, спочатку по краю тесту у вигляді безе. Середину заповніть по колу.

Крок - 10
11

На крем покладіть наступний корж. Висадіть на нього крем аналогічно першому. Продовжуйте повторювати послідовність, поки не закінчаться коржі. На верхній корж не наносіть крем.

Крок - 11
12

Приготуйте шоколадне поливання. В окрему невелику ємність покладіть розбитий темний шоколад. Додайте до нього підігріті вершки і ретельно перемішайте, щоб шматочки шоколаду повністю розчинилися.

Крок - 12
13

Полийте верхній корж шоколадним поливанням. Розрівняйте рівномірно лопаткою або ножем по поверхні коржа поливання, не даючи їй стікати по бортику торта.

Крок - 13
14

Тепер приступайте до прикраси торта. Невеликі бісквіти розріжте навпіл. На одну з половинок нанесіть вершковий крем, а другим акуратно накрийте його. Тістечками прикрасьте торт. Поставте його в холодильник на 4-5 годин. Після закінчення часу розріжте торт і насолоджуйтеся.

Крок - 14

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крем білковий заварний - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий заварний 40 1 2 з 5 - детальніше -
Гороховий суп з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп з ковбасою 30 4 3 з 5 - детальніше -
Гуляш з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з томатною пастою 110 5 3 з 5 - детальніше -
Віденський шніцель - покроковий рецепт, фото 1 Віденський шніцель 45 8 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат з квасолею по-грецьки - покроковий рецепт, фото 1 Салат з квасолею по-грецьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з курки на мангалі - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки на мангалі 75 4 3 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса на сковороді 100 4 3 з 5 - детальніше -
Хліб швидкий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Хліб швидкий рецепт 85 1 2 з 5 - детальніше -