Рецепт морквяного пирога з горіхами, який я вам покажу, дуже простий, а його ефект чудовий. Цей торт Тетяна завжди асоціювався з осінню, ймовірно, через привабливий аромат кориці. Він надзвичайно вологий, ароматний і сповнений горіхів, і, крім того, він прекрасно поєднується з масою вершкового сиру.
Змішайте заздалегідь просіяне борошно з розпушувачем для тіста і корицею в невеликій мисці, до їх об'єднання.
Збийте в чаші міксера курячі яйця з цукром, поки вони не стануть пухнастими і легкими. Це займе близько 10 хвилин, тому якщо у вас є стаціонарний міксер, рекомендуємо обов'язково його використовувати. Встановіть міксер на середній швидкості і залийте тонкою цівкою трохи рослинного або оливкового масла.
Тепер очистіть від шкірки і натріть на самій великій тертці молоду моркву. Додайте натерту моркву в чашу міксера до решти інгредієнтів і швидко перемішайте.
Додайте в чашу раніше підготовлені сипучі інгредієнти, подрібнені волоські горіхи і швидко перемішайте все на низькій швидкості. Відставте міксер і перемішайте вміст чаші ще кілька разів за допомогою кухонної лопатки, щоб переконатися, що все добре об'єднано.
Помістіть підготовлене тісто в форму для випічки розміром 16 см, заздалегідь застелену папером для випічки. Надішліть деко з вмістом в розігріту попередньо духовку і випікайте при 170 градусів протягом 40-50 хв або до повної готовності. Залиште запечене тісто в виключеною і злегка прочиненій духовці на годину, потім витягніть і дайте повністю охолонути.
За допомогою міксера збийте трохи розтоплене вершкове масло з цукровою пудрою до легкого і пишного стану (близько 10 хвилин). Додайте так само вершковий сир і швидко перемішайте, до об'єднання продуктів.
Наріжте готовий пиріг на дві вершини, поріжте нерівний верх і розкришіть на дрібні шматочки. Поверх однієї частини тіста викладаємо товстий шар раніше підготовленого крему. Використовуйте масу, що залишилася, щоб змастити краї і верх торта, або можете залишити трохи, щоб прикрасити зверху (використовуючи кондитерський пакет).
Посипте краї торта «Тетяна» раніше приготованими крихтами. Верх може бути прикрашений рештою маси, горіхами або іншим способом на ваш розсуд.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти