Укр
Рус
Торти Випічка Українська кухня

Торт Тетяна

( 4.7750 4 540 40 оцінок)

3503 - переглядів
90 хвилин порцій - 7 складність - 4 з 5
Торт Тетяна - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Рецепт морквяного пирога з горіхами, який я вам покажу, дуже простий, а його ефект чудовий. Цей торт Тетяна завжди асоціювався з осінню, ймовірно, через привабливий аромат кориці. Він надзвичайно вологий, ароматний і сповнений горіхів, і, крім того, він прекрасно поєднується з масою вершкового сиру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт Тетяна" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири28.6 гр.
  • Вуглеводи29.8 гр.
  • Калорії396 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте заздалегідь просіяне борошно з розпушувачем для тіста і корицею в невеликій мисці, до їх об'єднання.

Крок - 1
02

Збийте в чаші міксера курячі яйця з цукром, поки вони не стануть пухнастими і легкими. Це займе близько 10 хвилин, тому якщо у вас є стаціонарний міксер, рекомендуємо обов'язково його використовувати. Встановіть міксер на середній швидкості і залийте тонкою цівкою трохи рослинного або оливкового масла.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від шкірки і натріть на самій великій тертці молоду моркву. Додайте натерту моркву в чашу міксера до решти інгредієнтів і швидко перемішайте.

Крок - 3
04

Додайте в чашу раніше підготовлені сипучі інгредієнти, подрібнені волоські горіхи і швидко перемішайте все на низькій швидкості. Відставте міксер і перемішайте вміст чаші ще кілька разів за допомогою кухонної лопатки, щоб переконатися, що все добре об'єднано.

Крок - 4
05

Помістіть підготовлене тісто в форму для випічки розміром 16 см, заздалегідь застелену папером для випічки. Надішліть деко з вмістом в розігріту попередньо духовку і випікайте при 170 градусів протягом 40-50 хв або до повної готовності. Залиште запечене тісто в виключеною і злегка прочиненій духовці на годину, потім витягніть і дайте повністю охолонути.

Крок - 5
06

За допомогою міксера збийте трохи розтоплене вершкове масло з цукровою пудрою до легкого і пишного стану (близько 10 хвилин). Додайте так само вершковий сир і швидко перемішайте, до об'єднання продуктів.

Крок - 6
07

Наріжте готовий пиріг на дві вершини, поріжте нерівний верх і розкришіть на дрібні шматочки. Поверх однієї частини тіста викладаємо товстий шар раніше підготовленого крему. Використовуйте масу, що залишилася, щоб змастити краї і верх торта, або можете залишити трохи, щоб прикрасити зверху (використовуючи кондитерський пакет).

Крок - 7
08

Посипте краї торта «Тетяна» раніше приготованими крихтами. Верх може бути прикрашений рештою маси, горіхами або іншим способом на ваш розсуд.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

М’ясо на аерогрилі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо на аерогрилі 60 2 3 з 5 - детальніше -
Юшка з осетра - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з осетра 45 6 2 з 5 - детальніше -
Пюре з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з молоком 35 4 2 з 5 - детальніше -
Перець фарширований без рису - покроковий рецепт, фото 1 Перець фарширований без рису 85 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гарячий шоколад з прянощами - покроковий рецепт, фото 1 Гарячий шоколад з прянощами 15 2 2 з 5 - детальніше -
М’ясний бульйон - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний бульйон 180 6 2 з 5 - детальніше -
Макаруни з вершковим кремом - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни з вершковим кремом 75 2 4 з 5 - детальніше -
Песто паста - покроковий рецепт, фото 1 Песто паста 50 1 2 з 5 - детальніше -