Укр
Рус
Торти Випічка Французька кухня

Торт Шоколадний

( 4.9444 4 518 18 оцінок)

3047 - переглядів
180 хвилин порцій - 7 складність - 4 з 5
Торт Шоколадний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Створити шоколадний торт для сімейного свята неважко, головне приготувати легкий бісквіт і повітряну коричневу глазур. Ароматний шоколадний тортик точно призведе ваших рідних в захват.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт Шоколадний" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири20.7 гр.
  • Вуглеводи53.8 гр.
  • Калорії419 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 160 градусів. Змастіть вершковим маслом і застеліть пергаментним папером три невеликих формочки для випічки.

Крок - 1
02

У велику миску просійте пшеничну муку, додайте какао-порошок, сіль, харчову соду і розпушувач для тіста. Відставте сипучі інгредієнти на час в сторону.

Крок - 2
03

У великій скляній мірній чашці змішайте темне пиво, ванільний екстракт і розчинну каву. Відставте в сторону. Ще в одній великій мисці змішайте за допомогою міксера вершкове масло з цукром, поки воно не стане легким і пухнастим, близько 5 хвилин, періодично зіскрібаючи його з боків, щоб всі компоненти були рівномірно збиті.

Крок - 3
04

У миску до утвореної маси розбийте курячі яйця по одному, переконавшись, що кожне яйце повністю вбралося, перш ніж додавати наступне. Додайте в миску майонез високої жирності і збийте, поки суміш не стане гладкою і кремовою.

Крок - 4
05

По черзі додайте раніше приготовані сухі і вологі інгредієнти в миску з тістом. Починаючи приблизно з 1/3 сухих інгредієнтів, паралельно збиваючи. Потім додайте 1/3 рідких інгредієнтів, перемішуючи, поки тісто не збереться. Продовжуйте, поки всі вологі і сухі інгредієнти не будуть включені.

Крок - 5
06

Далі додайте в миску з утвореним рідким тістом шматочки темного шоколаду і за допомогою гумового скребка ретельно все перемішайте між собою, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Рівномірно розподіліть тісто між 3 приготованими формами для випічки. Надішліть в попередньо розігріту духовку і випікайте близько 35 хвилин, або поки зубочистка, вставлена ​​в центр пирога, не вийде чистою.

Крок - 7
08

Помістіть випечені коржі на підставку для охолодження і залиште остигати приблизно на 10-15 хвилин. Як тільки коржі охолонуть, звільніть краї і переверніть форму, щоб випустити їх на решітку.

Крок - 8
09

Поки ваші коржі остигають, приготуйте вершковий крем для майбутнього торта. У великій мисці збийте вершкове масло і ваніль.

Крок - 9
10

Поступово додайте в миску какао-порошок, цукрову пудру і тепле молоко, безперервно збиваючи, поки всі інгредієнти не будуть ввібрані, і глазур не стане легкою і пухнастою.

Крок - 10
11

Потім рясно промажте підготовлений кремом кожен корж і всю поверхню, прикрасьте на свій смак (дуже красиво виходить з ягідками полуниці) і подавайте шоколадний торт до столу. Насолоджуйтесь!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сир домашній - покроковий рецепт, фото 1 Сир домашній 50 1 3 з 5 - детальніше -
Бешбармак - покроковий рецепт, фото 1 Бешбармак 100 5 4 з 5 - детальніше -
Малосольні огірки - покроковий рецепт, фото 1 Малосольні огірки 55 1 2 з 5 - детальніше -
Канапе з рибою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з рибою 35 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Підлива з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Підлива з грибами 25 5 2 з 5 - детальніше -
Грінки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Грінки на сковороді 25 3 2 з 5 - детальніше -
Свинячий ескалоп в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий ескалоп в духовці 110 4 3 з 5 - детальніше -