Укр
Рус
Торти Випічка Білоруська кухня

Торт «Рафаелло» без випічки


- переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 4 з 5
Торт «Рафаелло» без випічки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Італійська кухня, Російська кухня, Турецька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Страви без випічки

опис

Торт «Рафаелло» без випічки - полегшена версія десерту зі смаком цукерок «Рафаелло». Коржі в цьому рецепті замінює здобне печиво, тому з тістом возитися не доведеться. Ніжність і м'якість торту надає заварний крем, а схожість з «Рафаелло» - кокосова стружка.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт «Рафаелло» без випічки" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири18.4 гр.
  • Вуглеводи23.6 гр.
  • Калорії285 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Влийте в каструлю молоко. Частину молока вилийте в миску для приготування пудингу (кількість рідини залежить від інструкції на упаковці з пудингом). Всипте в молоко пудингову суміш.

Крок - 1
02

Додайте картопляний крохмаль і ретельно перемішайте вінчиком.

Крок - 2
03

У каструлю з молоком всипте звичайний і ванільний цукор. Перемішайте інгредієнти і поставте каструлю на плиту.

Крок - 3
04

Помішуючи, доведіть суміш до кипіння і влийте заготовку для пудингу. Помішуючи вінчиком, варіть на середньому вогні до легкого загустіння.

Крок - 4
05

Зніміть каструлю з плити, накрийте вміст в контакт фольгою або харчовою плівкою і дайте заварному крему повністю охолонути. На це піде 2-3 години.

Крок - 5
06

Застеліть деко пергаментом для випічки і в один шар викладіть туди печиво.

Крок - 6
07

Заздалегідь дістаньте з холодильника вершкове масло, щоб воно розм'якшилося. М'яке масло збийте вінчиком. Продовжуючи збивати, потроху додавайте в масло остигнулу пудінгову масу.

Крок - 7
08

У вийшовший крем всипте кокосову стружку і розмішайте ложкою до однорідності.

Крок - 8
09

Покрийте печиво кремом і розрівняйте поверхню. Викладіть наступний шар печива і знову покрийте кремом.

Крок - 9
10

Повторюйте, поки не закінчаться продукти. У нас вийшло 4 шари. Зверху повинен бути крем! Присипте поверхню кокосовою стружкою і відправте торт на 8 годин (в ідеалі на ніч) в холодильник. Настоявшийся торт «Рафаелло» без випічки наріжте на порційні шматочки і подавайте до чаю або кави. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

М’ясний гуляш по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний гуляш по-домашньому 65 6 3 з 5 - детальніше -
Різотто з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Биточки з манки - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з манки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Суп том ям оригінальний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Суп том ям оригінальний рецепт 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кетчуп - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп 80 1 2 з 5 - детальніше -
Цибулевий суп в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Цибулевий суп в мультиварці 55 6 3 з 5 - детальніше -
Олів’є без ковбаси - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є без ковбаси 35 5 3 з 5 - детальніше -
Філе індички в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Філе індички в рукаві 65 3 3 з 5 - детальніше -