Укр
Рус
Торти Випічка Естонська кухня

Торт Нірка крота з бананами

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1362 - переглядів
90 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Торт Нірка крота з бананами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Відомий в Німеччині простий шоколадний торт, наповнений свіжими бананами і покритий зверху вершками. Як бачите, торт виглядає як кротовіна з розсипчастим поглядом. Торт Норка крота з бананами знадобиться вам до дитячого свята.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт Нірка крота з бананами" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи24.4 гр.
  • Калорії258 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 175 градусів. Змастіть основу 26 см форми для випічки вершковим маслом і притрусіть борошном або застеліть пергаментним папером. У великій мисці міксера збийте яєчні білки міксером на середній швидкості до утворення м'яких піків.

Крок - 1
02

Додайте до білків щіпку солі і половину цукру, продовжуйте збивати, поки білки не стануть жорсткими і блискучими. Відкладіть на час в холодильник.

Крок - 2
03

В іншій великій мисці міксера збийте вершкове масло кімнатної температури з цукром, що залишився і ванільним цукром до кремового стану (близько 3 хвилин).

Крок - 3
04

Залийте в миску жовтки по одному і збивайте протягом 20 секунд після кожного додавання. Додайте так само борошно, какао, розпушувач для тіста і молоко. Збивайте на низькій швидкості.

Крок - 4
05

Додайте раніше підготовлену білкову масу в утворене рідке тісто, і, використовуючи лопатку, об'єднайте вміст, до утворення однорідної маси. Вилийте і рівномірно розподіліть рідке тісто в підготовлену раніше форму для випічки.

Крок - 5
06

Надішліть форму з вмістом в розігріту духовку і випікайте 25-30 хвилин. Після випічки дайте пирогу повністю охолонути на решітці. Акуратно виріжте в коржі ложкою отвір на глибину 1,5 см і залиште ободок близько 1,5 см. Щоб забезпечити акуратний край, обріжте пиріг кінчиком ножа, перш ніж вирізати середину.

Крок - 6
07

Розкришіть вирізану частину пирога в миску і відкладіть в сторону. Пізніше крихти стануть ґрунтом.

Крок - 7
08

У великій мисці збийте густі вершки разом з цукровою пудрою і ванільним цукром на високій швидкості до утворення густої маси. Засипте в утворену вершкову масу подрібнений темний шоколад і ретельно перемішайте.

Крок - 8
09

Очистіть банани від шкірки і розріжте наполовину уздовж. Покладіть частини банана плоскою стороною вниз в отвір пирога.

Крок - 9
10

Додайте зверху густі збиті вершки і розподіліть рівномірно, сформувавши верхню частину, як пагорб крота.

Крок - 10
11

Покрийте вершки раніше підготовленими крихтами пирога. Дайте пирогу охолонути не менше 2 годин в холодильнику і подавайте готовий торт Нірка крота з бананами до святкового столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свиняче серце - покроковий рецепт, фото 1 Свиняче серце 35 3 3 з 5 - детальніше -
Лимонне суфле - покроковий рецепт, фото 1 Лимонне суфле 70 2 2 з 5 - детальніше -
Халва - покроковий рецепт, фото 1 Халва 40 5 3 з 5 - детальніше -
Форшмак з морквою - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з морквою 65 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Різотто з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з овочами 40 4 4 з 5 - детальніше -
Тефтелі з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з картоплею 80 4 3 з 5 - детальніше -
Салат ніжність - покроковий рецепт, фото 1 Салат ніжність 55 4 3 з 5 - детальніше -
Смачна мамалига - покроковий рецепт, фото 1 Смачна мамалига 45 4 3 з 5 - детальніше -