Торт із млинців з сирним кремом - простий, але дуже смачний десерт. Багато хто любить млинці з сиром, подані з підсолодженою сметаною, медом або варенням. Чому б не поєднати інгредієнти, щоб вийшов справжній торт? Пропонуємо рецепт смачного млинця з кремом з маскарпоне і вершків. Страва вийде напрочуд апетитною і до смаку нагадуватиме тірамісу.
Приготуйте тісто для млинців. Просійте борошно в миску, зробіть в центрі виїмку і вбийте туди яйця. Постійно мішаючи інгредієнти, порціями влийте молоко.
Коли суміш стане однорідною, всипте сіль, а також звичайний та ванільний цукор. Влийте газовану воду без добавок та ароматизаторів.
Розтопіть на плиті вершкове масло і додайте в загальну масу. Дайте тісту настоятися 10-15 хвилин, а потім перетріть його через сито, щоб зробити одноріднішим.
Гарячу сковорідку змастіть олією і посмажте тонкі млинці. Викладіть їх стопкою на решітку та остудіть.
Обріжте млинці по діаметру тарілки, щоб у торта були однакові коржі та рівні краї.
Щоб зробити крем, відправте в миску маскарпоне та збийте міксером. Продовжуючи збивати порціями вливайте в сир жирні вершки.
Всипте ванільний цукор та цукрову пудру. За бажанням введіть амаретто або мигдальну есенцію. Додайте загусник і збивайте крем до стійких піків.
Зберіть млинцевий торт. Для цього покладіть на підставку корж-млинець і змастіть тонким шаром крему.
Зверху покладіть наступний млинець і змастіть кремом. Продовжуйте, доки продукти не закінчаться.
Верхній корж, не покриваючи кремом, присипте какао та прикрасьте свіжою малиною чи будь-якими іншими ягодами чи фруктами. Надішліть десерт на 1 годину в холодильник. Після цього можете подавати торт з сирним кремом до чаю. Він надзвичайно ніжний, ароматний та смачний. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти