Укр
Рус
Торти Випічка Українська кухня

Торт млинець з сирним кремом

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

939 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Торт млинець з сирним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: Масниця, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Торт із млинців з сирним кремом - простий, але дуже смачний десерт. Багато хто любить млинці з сиром, подані з підсолодженою сметаною, медом або варенням. Чому б не поєднати інгредієнти, щоб вийшов справжній торт? Пропонуємо рецепт смачного млинця з кремом з маскарпоне і вершків. Страва вийде напрочуд апетитною і до смаку нагадуватиме тірамісу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт млинець з сирним кремом" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири13.3 гр.
  • Вуглеводи19.9 гр.
  • Калорії224 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте тісто для млинців. Просійте борошно в миску, зробіть в центрі виїмку і вбийте туди яйця. Постійно мішаючи інгредієнти, порціями влийте молоко.

Крок - 1
02

Коли суміш стане однорідною, всипте сіль, а також звичайний та ванільний цукор. Влийте газовану воду без добавок та ароматизаторів.

Крок - 2
03

Розтопіть на плиті вершкове масло і додайте в загальну масу. Дайте тісту настоятися 10-15 хвилин, а потім перетріть його через сито, щоб зробити одноріднішим.

Крок - 3
04

Гарячу сковорідку змастіть олією і посмажте тонкі млинці. Викладіть їх стопкою на решітку та остудіть.

Крок - 4
05

Обріжте млинці по діаметру тарілки, щоб у торта були однакові коржі та рівні краї.

Крок - 5
06

Щоб зробити крем, відправте в миску маскарпоне та збийте міксером. Продовжуючи збивати порціями вливайте в сир жирні вершки.

Крок - 6
07

Всипте ванільний цукор та цукрову пудру. За бажанням введіть амаретто або мигдальну есенцію. Додайте загусник і збивайте крем до стійких піків.

Крок - 7
08

Зберіть млинцевий торт. Для цього покладіть на підставку корж-млинець і змастіть тонким шаром крему.

Крок - 8
09

Зверху покладіть наступний млинець і змастіть кремом. Продовжуйте, доки продукти не закінчаться.

Крок - 9
10

Верхній корж, не покриваючи кремом, присипте какао та прикрасьте свіжою малиною чи будь-якими іншими ягодами чи фруктами. Надішліть десерт на 1 годину в холодильник. Після цього можете подавати торт з сирним кремом до чаю. Він надзвичайно ніжний, ароматний та смачний. Насолоджуйтесь!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курка в банці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в банці 100 5 3 з 5 - детальніше -
Щі зі шпинату - покроковий рецепт, фото 1 Щі зі шпинату 65 6 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі в духовці з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в духовці з підливою 65 6 3 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса із індички - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса із індички 120 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Часниковий соус - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус 20 1 1 з 5 - детальніше -
Фаршировані макарони трубочки - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані макарони трубочки 55 3 3 з 5 - детальніше -
Домашня томатна паста - покроковий рецепт, фото 1 Домашня томатна паста 60 1 2 з 5 - детальніше -