Укр
Рус
Торти Випічка Італійська кухня

Торт Графські руїни

( 4.9231 4 526 26 оцінок)

3547 - переглядів
120 хвилин порцій - 7 складність - 3 з 5
Торт Графські руїни - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Дуже простий рецепт торта "Графські руїни". Торт ніжний і смачний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт Графські руїни" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири18.4 гр.
  • Вуглеводи38.8 гр.
  • Калорії341 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку викладіть очищені від шкаралупи волоські горіхи і фініки на обробну дошку і за допомогою гострого ножа подрібніть їх якомога дрібніше.

Крок - 1
02

Приготуйте безе: у велику миску залийте попередньо ізольовані яєчні білки і додайте дрібку солі, збийте з допомогою міксера в жорстку піну.

Крок - 2
03

Поступово додайте в миску до яєчної маси цукор, ретельно перемішуючи кожного разу, поки не вийде густа і блискуча піна. Потім додайте винний оцет і змішайте, щоб об'єднати інгредієнти.

Крок - 3
04

Нарешті, додайте в миску до решти інгредієнтів раніше дрібно нарізані горіхи і фініки і змішайте, щоб викласти в безе.

Крок - 4
05

Застеліть великий плоский деко папером для випічки і викладіть на нього з підготовленої яєчної суміші два кола діаметром приблизно 18 см. Акуратно примніть викладену масу безе ложкою, дотримуючись певних ліній, щоб кола були практично однаковими. Розігрійте духовку до 180 градусів, поставте в неї деко з безе і відразу ж понизьте температуру до 140 градусів. Випікайте вміст форми близько півтори години, поки верх безе не стане повністю сухим і хрустким. Охолодіть запечене безе в духовці прочиненими.

Крок - 5
06

Приготуйте тим часом крем: у великій мисці змішайте міксером сир маскарпоне з вареним згущеним молоком.

Крок - 6
07

В окремому блюді жорстко збийте високої жирності вершки. Додайте збиті вершки порціями до маскарпоне і акуратно перемішайте з допомогою кухонної лопатки до об'єднання інгредієнтів. Нарешті, додайте дрібно нарізані горіхи і фініки в крем.

Крок - 7
08

Промажте верх однієї частини безе, приготованим раніше кремом, рівномірно розподіливши. Потім накрийте другою частиною безе і промажте рясно частиною вершків зверху.

Крок - 8
09

Посипте готовий торт Графські руїни цукровою пудрою і какао, а потім прикрасьте горіхами і фініками і подавайте до святкового столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Засолка огірків - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків 40 8 3 з 5 - детальніше -
Кесаділья - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья 25 4 2 з 5 - детальніше -
Бастурма - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма 180 4 3 з 5 - детальніше -
Дієтичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Дієтичний цибулевий суп 45 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Салат Ніжність з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Ніжність з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Апельсиновий маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий маршмеллоу 45 3 3 з 5 - детальніше -