Укр
Рус
Торти Випічка Єврейська кухня

Торт "Фруктова ніжність"

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1094 - переглядів
75 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Торт "Фруктова ніжність" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Поєднання торта, фруктів і вершків чудово. Один з смачних улюблених тортів під назвою "Фруктова ніжність", відмінно підходить для гостей або особливих випадків.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Торт "Фруктова ніжність"" (на 100 грам)

  • Білки2 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи21.4 гр.
  • Калорії198 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 190 градусів. Змастіть вершковим маслом і застеліть пергаментним папером дві однакового розміру форми для випічки. Розтопіть вершкове масло, залийте його у велику миску з цукром і добре перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 1
02

Розбийте курячі яйця в невелику миску і перемішайте, але не збивайте ретельно. Поступово додавайте яйця в суміш масла і цукру, збиваючи при додаванні, поки вони не стануть світлими і пухнастими.

Крок - 2
03

Просійте борошно в миску з утвореною масою і перемішайте все ретельно дерев'яною ложкою. Додайте так само в миску ванільний порошок і харчову соду і знову все змішайте, до утворення однорідної суміші. Якщо суміш занадто густа, додайте трохи води. Вона повинна бути в такому стані, щоб легко вилилася в форми для випічки. Рівномірно розподіліть суміш між двома раніше підготовленими формами і відправте в попередньо розігріту духовку на 25-30 хвилин.

Крок - 3
04

Витягніть випечені коржі з духовки, коли верх буде золотисто-коричневого кольору, а зубочистка, вставлена ​​в центр пирога, вийде чистою. Дайте готовим коржам охолонути (залиште їх у формах).

Крок - 4
05

Для кремової начинки: залийте густі вершки і засипте цукрову пудру у велику миску. Збийте суміш кухонним вінчиком, поки вона не стане твердою і густою.

Крок - 5
06

Для фруктової начинки: помістіть банку фруктового коктейлю в миску. Але можете використовувати свіжі дрібно нарізані фрукти на свій смак. Покладіть їх в миску. Додайте в миску до фруктів третину кремової суміші і перемішайте.

Крок - 6
07

Візьміть один з коржів і покладіть на гарне блюдо, покладіть на нього суміш фруктів і вершків, рівномірно розподіліть по всьому торту.

Крок - 7
08

Обережно покладіть другий корж і, використовуючи кухонний ніж, рівномірно розподіліть залишену кремову начинку поверх торта і з боків.

Крок - 8
09

Прикрасьте випічку свіжими нарізаними фруктами (додайте будь-який фрукт за вашим вибором, фрукт, на вашу особисту перевагу) і насолоджуйтеся красивим тортом з не менш вишуканою назвою «Фруктова ніжність».

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Профітролі - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Манна каша з ягодами - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша з ягодами 25 4 2 з 5 - детальніше -
Тріска з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Тріска з овочами 50 2 3 з 5 - детальніше -
Закуски на шпажках з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Закуски на шпажках з сиром 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курник - покроковий рецепт, фото 1 Курник 110 6 4 з 5 - детальніше -
Паста з м’ясним соусом - покроковий рецепт, фото 1 Паста з м’ясним соусом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Як подати оселедець - покроковий рецепт, фото 1 Як подати оселедець 30 1 2 з 5 - детальніше -