Поєднання торта, фруктів і вершків чудово. Один з смачних улюблених тортів під назвою "Фруктова ніжність", відмінно підходить для гостей або особливих випадків.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Змастіть вершковим маслом і застеліть пергаментним папером дві однакового розміру форми для випічки. Розтопіть вершкове масло, залийте його у велику миску з цукром і добре перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.
Розбийте курячі яйця в невелику миску і перемішайте, але не збивайте ретельно. Поступово додавайте яйця в суміш масла і цукру, збиваючи при додаванні, поки вони не стануть світлими і пухнастими.
Просійте борошно в миску з утвореною масою і перемішайте все ретельно дерев'яною ложкою. Додайте так само в миску ванільний порошок і харчову соду і знову все змішайте, до утворення однорідної суміші. Якщо суміш занадто густа, додайте трохи води. Вона повинна бути в такому стані, щоб легко вилилася в форми для випічки. Рівномірно розподіліть суміш між двома раніше підготовленими формами і відправте в попередньо розігріту духовку на 25-30 хвилин.
Витягніть випечені коржі з духовки, коли верх буде золотисто-коричневого кольору, а зубочистка, вставлена в центр пирога, вийде чистою. Дайте готовим коржам охолонути (залиште їх у формах).
Для кремової начинки: залийте густі вершки і засипте цукрову пудру у велику миску. Збийте суміш кухонним вінчиком, поки вона не стане твердою і густою.
Для фруктової начинки: помістіть банку фруктового коктейлю в миску. Але можете використовувати свіжі дрібно нарізані фрукти на свій смак. Покладіть їх в миску. Додайте в миску до фруктів третину кремової суміші і перемішайте.
Візьміть один з коржів і покладіть на гарне блюдо, покладіть на нього суміш фруктів і вершків, рівномірно розподіліть по всьому торту.
Обережно покладіть другий корж і, використовуючи кухонний ніж, рівномірно розподіліть залишену кремову начинку поверх торта і з боків.
Прикрасьте випічку свіжими нарізаними фруктами (додайте будь-який фрукт за вашим вибором, фрукт, на вашу особисту перевагу) і насолоджуйтеся красивим тортом з не менш вишуканою назвою «Фруктова ніжність».
Схожі рецепти
Випадкові рецепти