Укр
Рус
Торти Випічка Естонська кухня

Торт бите скло зі сметаною

( 5.0000 5 53 3 оцінки)
782 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Торт бите скло зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Торт - випічка, яка завжди користується великим визнанням. Простота в приготуванні, більш натуральні інгредієнти, зовсім не всі принади цього десерту. Одним з найпоширеніших таких способів і є торт Бите скло зі сметаною.

Інгредієнти

  • Крекер 1 1/2 скл.
  • Цукор 1/2 скл.
  • Вершкове масло 1/4 скл.
  • Сметана 1 1/2 скл.
  • Ананасовий сік 1 скл.
  • Вода 1/4 скл.
  • Екстракт ванілі 1/2 ч.л
  • Желатин 1 ст.л
  • Желе 4 скл.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування тіста змішайте м'якуш крекеру, цукор і розтоплене вершкове масло в мисці середнього розміру.

Крок - 1
02

Засипте утворуну суміш у змащену маслом форму для випічки. Надішліть форму в попередньо розігріту духовку до 200 градусів і випікайте протягом 10-13 хвилин. Відставте випечену суміш в сторону, щоб охолодити.

Крок - 2
03

Щоб приготувати желе, змішайте вміст коробок желе з окропом. Перемішуйте акуратно, щоб розчинити повністю желе, і потім вилийте в спеціальний контейнер, щоб остудити. Повторіть з необхідними кольорами і ароматами. Приміщення желе в холодильник прискорить процес затвердіння. Після того, як желе затвердіє, наріжте його на маленькі кубики.

Крок - 3
04

У невеликій мисці посипте желатин поверх ананасового соку і залиште на 30-60 секунд. Доведіть суміш до кипіння в мікрохвильовці або на плиті. Перемішайте і варіть, до повного розчинення желатину, а потім зніміть з вогню. Додайте в холодну воду, розмішайте і дайте суміші охолонути до кімнатної температури.

Крок - 4
05

Збийте високої жирності сметану і ваніль в чаші міксера, забезпеченого насадкою для збивання, до утворення жорстких піків. Повільно додайте в чашу міксера охолоджену ананасовий суміш, і ретельно збийте все, до повного змішування всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Зніміть чашу з підставки міксера. Помістіть раніше підготовлені різнокольорові кубики желе в суміш, але спробуйте не розмішувати це, оскільки кубики желе можуть розбитися. Повертайте миску, поки желе і суміш начинки не змішаються.

Крок - 6
07

Залийте начинку з желе в підготовлену раніше випічку. Поставте форму для випічки з вмістом в холодильник, щоб пиріг повністю затвердів - між 6-8 годинами або протягом ночі.

Крок - 7
08

Торт бите скло зі сметаною найкраще подавати і вживати протягом 2-3 днів. Викладіть готовий торт на красиве блюдо, розріжте порційно і дивуйте гостей.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Пальчики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Пальчики з повидлом 110 4 4 з 5 - детальніше -
Борщ український червоний - покроковий рецепт, фото 1 Борщ український червоний 100 7 3 з 5 - детальніше -
Пісні голубці - покроковий рецепт, фото 1 Пісні голубці 90 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мімоза з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з куркою 40 3 3 з 5 - детальніше -
Макарони карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Макарони карбонара 50 4 3 з 5 - детальніше -
Брауні - покроковий рецепт, фото 1 Брауні 60 4 3 з 5 - детальніше -