Укр
Рус
Томатний Соуси Грузинська кухня

Томатний соус до пасти

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

794 - переглядів
55 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Томатний соус до пасти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Напевно, головна відмітна риса італійської кухні - це всілякі соуси, а їх приготування - взагалі мистецтво. Тому, соуси в їх розумінні, не просто приправа до макаронів, а справжнісінька окрема страва, яка потребує в процесі приготування уваги. Кожна господиня має свої секрети в приготуванні того чи іншого соусу, що робить їх унікальними. Чудова овочева суміш, яка відмінно доповнює основну страву, надаючи їй божественний насичений аромат і пікантну родзинку - не що інше, як томатний соус до пасти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Томатний соус до пасти" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи18.3 гр.
  • Калорії158 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Такий соус відмінно підійде не тільки до макаронних виробів, а й м'ясні страви будуть з ним поєднуватися ідеально. А приготований своїми руками томатний соус до пасти зможе легко конкурувати з покупними кетчупами. Запасіться довгими спагетті і відмінний варіант обіду або вечері вам забезпечений. Звичайно, можна використовувати для соусу перетерті помідори або томатну пасту, але ми б все ж рекомендували свіжі помідори. Перш за все для того, щоб страву можна було приготувати відразу в повному обсязі, попередньо приготуємо спагетті. Для цього у великій каструлі кип'ятимо воду і опускаємо туди спагетті. Після цього солимо і відварюємо до готовності.

Крок - 1
02

Тепер в сковорідку вливаємо невелику кількість оливкової олії і засипаємо панірувальні сухарі. Пассируємо, постійно помішуючи, до легкої рум'яності.

Крок - 2
03

В іншій сковорідці розігріваємо оливкове масло і кидаємо туди роздавлений зубок часнику, а потім викладаємо вимиті помідори черрі, розрізані навпіл.

Крок - 3
04

Буквально півхвилини підсмажуємо, а потім додаємо кілька свіжих листків базиліка.

Крок - 4
05

Після того, як помідори з базиліком трохи пасеруються, додаємо гостре масло, до речі, можна замінити свіжим перцем чилі, теж буде непогано. Всі інгредієнти перемішуємо і ще трохи підсмажуємо.

Крок - 5
06

Тепер вливаємо в сковорідку томатне пюре, трохи підсолюємо і перемішуємо.

Крок - 6
07

А після цього викладаємо до соусу попередньо відварені спагетті, зверху посипаємо тертим сиром пармезан і все добре змішуємо. Підсмажуємо все разом ще хвилинку, додаємо трохи листя базиліка, перемішуємо і знімаємо сковорідку з вогню.

Крок - 7
08

Готову страву викладаємо на тарілку, поливаємо соусом, зверху посипаємо приготованими заздалегідь пасерованими сухарями і прикрашаємо листком базиліка.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Класичний рататуй - покроковий рецепт, фото 1 Класичний рататуй 55 6 3 з 5 - детальніше -
Люля кебаб з курки - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб з курки 45 5 3 з 5 - детальніше -
Пудинг новорічний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг новорічний 50 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний торт - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний торт 100 6 3 з 5 - детальніше -