Укр
Рус
Томатний Соуси Польська кухня

Томатний соус до м’яса

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1484 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Томатний соус до м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Щоб супроводжувати ваші смачні м'ясні страви, приготуйте легкий томатний соус з помідорів. Ми пояснимо в цьому рецепті, як потрібно робити крок за кроком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Томатний соус до м’яса" (на 100 грам)

  • Білки1.2 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи8 гр.
  • Калорії66 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку займіться підготовкою інгредієнтів для томатного соусу. Зніміть лушпиння з червоної цибулі. Зріжте хвостик і коріння. Сполосніть його під проточною водою. Потім наріжте дрібними кубиками на обробній дошці і перекладіть в окрему невелику ємність.

Крок - 1
02

Часник - також його необхідно очистити від лушпиння. Зубки часнику помістіть в чеснокодавку і таким чином подрібніть, це можна зробити відразу в ємність з червоною цибулею.

Крок - 2
03

Червоні помідори вимийте холодною водою. Використовуючи маленький, але гострий ніж, виріжте хвостик і те місце, де він тримався. З протилежного боку помідора, на шкірці зробіть неглибокі надрізи.

Крок - 3
04

Закип'ятіть воду. Рівно стільки, щоб вам вистачило ошпарити помідори. Покладіть помідори в окріп на кілька секунд. Потім вийміть. Ви побачите, що шкіра в місці надрізу лопнула і відстовбурчились.

Крок - 4
05

Акуратно, щоб не обпектися, зніміть шкірку з помідорів, потягнувши ножем за відсталу шкіру. Вона відстає від м'якоті помідора дуже легко. М'якоть помідорів наріжте невеликими кубиками. Перекладіть нарізані помідори в окрему миску і поки відставте.

Крок - 5
06

На плиту встановіть глибоку сковорідку. Підпаліть вогонь і налийте оливкову олію. Можна не чекати, коли нагріється оливкова олія, висипаючи до неї відразу нарізану червону цибулю з часником. Перемішайте.

Крок - 6
07

Наступною, додайте в сковороду томатну пасту. Знову перемішайте всі інгредієнти. Готуйте близько однієї хвилини, поки цибуля не стане прозорим і м'яким.

Крок - 7
08

До овочів з пастою висипаючи нарізані томати. Приправте їх кмином, посоліть і поперчіть за своїм смаком, а також можете додати цукор і трохи оцту. Перемішайте. Тушкуйте на маленькому вогні, поки м'якоть помідорів повністю не розм'якшиться і не перетвориться в пюре.

Крок - 8
09

Томатному соусу до м'яса дайте час охолонути, перекладіть його в соусник або іншу ємність і можете подавати. Також ви можете помістити його в банку з щільною кришкою і зберігати в холодильнику кілька днів. Приємного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Соняшник - покроковий рецепт, фото 1 Соняшник 40 5 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат "Осінній" - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат "Осінній" 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Крем білковий - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий 20 1 2 з 5 - детальніше -
Спаржа, запечена в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Спаржа, запечена в духовці 40 3 2 з 5 - детальніше -