Укр
Рус
Сік Напої Українська кухня

Томатний сік з томатної пасти домашній

( 4.9429 4 535 35 оцінок)

3347 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Томатний сік з томатної пасти домашній - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Чи знаєте ви, що ви можете легко зробити томатний сік з томатної пасти? Цей легкий домашній рецепт томатного соку вимагає морської солі і корисних жирів для кращого засвоєння поживних речовин. Він, звісно, відповідає стандартам.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Томатний сік з томатної пасти домашній" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири2.8 гр.
  • Вуглеводи0.6 гр.
  • Калорії28 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цей напій легко виготовляється з томатної пасти в поєднанні з дружнім жиром і нерафінованою морською сіллю. Можна додати дрібку кайенского перцю. Багато користі для здоров'я томатів можна пояснити їх багатством вітамінів і поживних речовин. Вони можуть похвалитися вражаючою кількістю вітамінів А, С, Е, К, а також фолієвої кислоти, калію, марганцю і магнію. Але, зокрема, помідори містять велику кількість лікопіну, природного пігменту, пов'язаного з профілактикою раку та інших хронічних захворювань. Цей пігмент належить до сімейства антиоксидантів, які називаються каротиноидами, і їх властивості пов'язані із захистом клітин і регулюванням зростання клітин. Це важливо знати, тому що томатна паста - це, по суті, приготовані помідори. Тому, хоча ми і не готуємо помідори як такі, ідея в тому, що паста вже приготовлена ​​і, отже, багата вітамінами! Томатна паста з готовністю доступна в більшості продуктових магазинів. Отже, придбану томатну пасту покладіть в заздалегідь простерилізовану банку.

Крок - 1
02

Потім залийте пасту в банку заздалегідь профільтрованою (або закип'яченою і охолодженою) холодною водою і ложкою ретельно перемішайте, до розчинення томатного продукту.

Крок - 2
03

Далі засипте в банку морську сіль і знову все добре перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер додайте в банку трохи кайенского перцю, залийте ароматне оливкове масло і знову все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Далі укладіть в стакан (або іншу ємність для пиття) досить багато льоду, залийте підготовлений домашній томатний сік з томатної пасти і насолоджуйтеся чудовим напоєм. Зберігайте сік у холодильнику до тижня. Добре розмішайте перед вживанням, так як томатна паста має властивість осідати на дно.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Деруни картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни картопляні 60 2 3 з 5 - детальніше -
Биточки з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з фаршу 50 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з червоної риби шарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з червоної риби шарами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат без сиру - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат без сиру 45 4 3 з 5 - детальніше -
?>