Укр
Рус
Томатний Соуси Українська кухня

Томатний соус Італійський

( 4.9737 4 538 38 оцінок)

3514 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Томатний соус Італійський - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Актуальні рецепти: Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Ви коли-небудь замислювалися, як приготувати традиційний італійський томатний соус? Якщо так, то ви могли б знайти ідеальну відповідь на своє питання. Це просте приготування здатне додати величезний смак до нескінченного розмаїття страв, а також привнесе у ваш будинок тонкий і неповторний аромат італійської кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Томатний соус Італійський" (на 100 грам)

  • Білки1.2 гр.
  • Жири1.6 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії38 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння і дрібно наріжте часник. Поставте каструлю на середній вогонь, налийте в неї рослинне масло, додайте подрібнений часник і злегка обсмажте, поки він не придбає світло-коричневий колір.

Крок - 1
02

Нахиліть каструлю, дайте маслу зібратися на одній стороні ємності і увібрати його шматком кухонного паперу.

Крок - 2
03

Увімкніть вогонь, додайте в каструлю консервовані помідори, розділіть їх лопаткою на дрібні шматочки і перемішайте. Доведіть вміст каструлі до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте ємність кришкою. Переконайтеся, що каструля залишена частково відкритою, щоб дозволити виходити пару; це сконцентрує соус (і аромат) понаднормово. Готуйте соус протягом 5 хвилин на слабкому вогні.

Крок - 3
04

Коли цей час уникне, зніміть кришку, розмішайте соус і поставте на повільний вогонь. Надішліть кришку на місце і готуйте ще 5 хвилин. Як тільки і цей час мине, повторіть процес в останній раз, щоб завершити соус. 15 хвилин загального часу приготування, як правило, досить для невеликих кількостей соусу.

Крок - 4
05

Останній крок, це додайте подрібнені листя базиліка в каструлю і розмішайте ретельно, щоб завершити соус. Не забудьте спробувати вміст каструлі і при необхідності відрегулювати сіль. Кращий спосіб видалити частину кислотності з утвореного соусу - це додати невелику кількість харчової соди (бікарбонат натрію) перед процесом закінчення приготування. Однак не додавайте занадто багато харчової соди, інакше соус придбає неприємний мильний смак.

Крок - 5
06

Готовий томатний соус італійський викладіть в глибоку тарілку і подавайте до спагетті або з пастою. Можна так само цей чудовий соус використовувати в приготуванні піци. У будь-якому варіанті це надійний помічник на кухні.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша 20 4 2 з 5 - детальніше -
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з підливою 35 5 3 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Щербет - покроковий рецепт, фото 1 Щербет 25 6 3 з 5 - детальніше -
Яєчня з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з креветками 20 2 2 з 5 - детальніше -