Укр
Рус
Тісто Випічка Італійська кухня

Тісто для Лазаньї

( 4.9118 4 534 34 оцінки)

3514 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Тісто для Лазаньї - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Не завжди є можливість купити готові  листки  для приготування лазаньї. В цьому випадку їх можна зробити самим.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тісто для Лазаньї" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири6.4 гр.
  • Вуглеводи34.1 гр.
  • Калорії229 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У киплячій воді відваріть шпинат близько двох хвилин або поки не прив яне. Відкладіть його в миску з крижаною водою, щоб припинити приготування і встановити зелений колір.

Крок - 1
02

У кухонному комбайні змішайте курячі яйця, просіяне борошно і трохи солі, поки вони не будуть зігнані в шар тіста. Викладіть утворене тісто для лазаньї і загорніть в поліетиленову плівку.

Крок - 2
03

Видавіть якомога більше води зі шпинату. Змішайте його в кухонному комбайні з курячими яйцями, сіллю і невеликою кількістю борошна до утворення однорідної маси. Витягніть утворену масу і загорніть в поліетиленову плівку.

Крок - 3
04

Охолодіть обидва тыста в холодильнику, поки ви створите сирний соус. Приготуйте сирний соус, додавши в велику сковорідку вершкове масло, включіть середній вогонь і дайте йому розтанути.

Крок - 4
05

Поки воно тане, очистіть від лушпиння і поріжте зубчики часнику. Засипте в масло досить борошна, щоб вийшов густий, рівний соус, потім додайте часник.

Крок - 5
06

Додайте в сковорідку молоко потроху, поки вміст не стане однорідним. Зніміть соус з вогню і дайте йому постояти. Натріть в сковорідку на тертці сир і розмішайте, до отримання однорідної маси. Спробуйте соус і додайте сіль, поки він не стане занадто солоний.

Крок - 6
07

За допомогою стандартного макаронного ролика розкачайте жовту кульку тіста в тонкий пласт. Посипте його борошном, знову складіть і знову розкачайте. Повторіть процес, поки він не викотиться гладко. Зменшіть товщину на одну або дві мітки, потім знову пропустіть. Повторюйте до тих пір, поки не пройдете найтонший варіант.

Крок - 7
08

Розріжте листи тіста так, щоб вони були на 1-2 см коротше форми, в якій ви плануєте спекти лазанью (вони розширяться при варінні). Розріжте кожен лист по центру уздовж, щоб вийшли дві довгі стрічки.

Крок - 8
09

Зваріть стрічки в великій каструлі з солоною водою, поки вони не набухнуть і не почнуть агресивно спалахувати, близько двох хвилин. Перекладіть їх у велику миску з крижаною водою, щоб зупинити процес приготування.

Крок - 9
10

Очистіть стіл і накрийте його чистими кухонними рушниками. Розкладіть кожну стрічку відвареного тіста на рушники і протріть їх верхні боки іншим рушником, щоб всі вони були досить сухими.

Крок - 10
11

Повторіть весь процес з тістом (зеленим) зі шпинату. Протріть форму для випічки оливковою олією, покладіть перший шар тіста, потім тонкий шар раніше приготованого соусу болоньєзе.

Крок - 11
12

Потім листи тіста і гострий томатний соус (можна аджику). Чергуйте соуси і два кольори тіста, поки у вас не закінчаться листи, щоб зробити додаткові шари. На останньому шарі просто намажте трохи обидва соусу зверху.

Крок - 12
13

Випікайте лазанью при 200 градусах протягом 20 хвилин. Остудіть і подавайте з томатним соусом до столу, прикрасивши зеленню базиліка.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Локшина з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Локшина з грибами 45 6 3 з 5 - детальніше -
Закуска із помідор - покроковий рецепт, фото 1 Закуска із помідор 35 3 3 з 5 - детальніше -