Укр
Рус
Тістечка Десерти Російська кухня

Тістечко з печива

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

1298 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тістечко з печива - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Побалувати рідних ласунів простою смакотою можна за допомогою тістечка з печива. Приготувати десерт - суцільне задоволення, на всю роботу потрібно приблизно пів години, ще трохи часу для просочення. Підсумок порадує всіх обов'язково.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тістечко з печива" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири26.1 гр.
  • Вуглеводи53.4 гр.
  • Калорії473 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невелику миску розімніть руками галетное печиво (можна використовувати і інше пісочне). Сильно мілко не кришіть, найоптимальніший розмір, приблизно на шість частин кожну печеньку.

Крок - 1
02

Далі в неглибоку миску засипте шоколадну стружку або ж розламайте на часточки плитку темного шоколаду. Покладіть в миску до шоколаду шматки вершкового масла і на паровій бані (бажаніше) або за допомогою мікрохвильової печі розтопіть вміст, до утворення однорідної досить рідкої маси.

Крок - 2
03

Потім залийте в миску з шоколадною сумішшю трохи згущеного молока і кухонною лопаткою ретельно все перемішайте до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 3
04

Утвореною шоколадно-молочною сумішшю залийте розбите печиво в мисці і акуратно перемішайте, щоб кожен шматочок печива ретельно просочився залитою масою. Але надовго не залишайте залите печиво, так як воно може повністю розм'якти і тоді буде непридатним для створення бажаної страви.

Крок - 4
05

Далі акуратно застеліть глибоку форму для випічки пергаментним папером так, щоб заховати і бічні частини ємності. Тепер залийте раніше підготовлену масу з печива з шоколадом і ложкою, акуратно притрамбовуючи, розрівняйте масу по всій формі. Верх рясно полийте шоколадно-молочним кремом.

Крок - 5
06

Далі загорніть майбутню страву у формі повністю пергаментним папером і надішліть охолоджуватися на всю ніч (не менше 6 годин) в холодильник для застигання.

Крок - 6
07

Після закінчення зазначеного часу, дістаньте готову страву з холодильника, наріжте тістечко з печива на невеликі порції, викладіть на тарілочки і подавайте рідним до солодкого столу. Насолоджуйтеся з задоволенням. Зберігати тістечко бажано в холодильнику, щоб шоколад не танув і, таким чином, печиво не розм'якло, і не втратило необхідну красиву форму.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Биточки зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Биточки зі свинини 45 3 3 з 5 - детальніше -
Рибні биточки - покроковий рецепт, фото 1 Рибні биточки 50 5 3 з 5 - детальніше -
Овочеві канапе на шпажках - покроковий рецепт, фото 1 Овочеві канапе на шпажках 45 4 3 з 5 - детальніше -