Укр
Рус
Еклери Десерти Французька кухня

Тістечко «Еклер»


- переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тістечко «Еклер» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготуйте один з найсмачніших французьких десертів. Дотримуючись наших покрокових рекомендацій, ви без праці впораєтеся з цим непростим частуванням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тістечко «Еклер»" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи21.1 гр.
  • Калорії206 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Поставте на середній вогонь каструлю з водою. Додайте вершкове масло, сіль і цукор. Коли масло повністю розтане, всипте борошно. Перемішайте суміш до однорідності дерев'яною ложкою. Зменшіть вогонь до мінімальних значень і продовжуйте розминати тісто ложкою протягом 2-3 хвилин. Тісто перестане прилипати до каструлі, буде однорідним і еластичним. Всипте соду і переміксуйте. Дайте тісту охолонути.

Крок - 1
02

Перекладіть суміш в чашу стаціонарного блендера або кухонної машини і почніть міксувати на невеликій швидкості.

Крок - 2
03

В окрему ємність вбийте яйця і поступово введіть їх в тісто, не перестаючи при цьому замішувати. Готову масу перекладіть в кондитерський мішок з насадкою у вигляді зірочки.

Крок - 3
04

Застеліть деко пергаментним папером і видавіть на нього смужки з тіста. Розмір тістечок регулюйте за своїми уподобаннями. Поставте деко в розігріту до 200 ° С духовку. Випікайте протягом 18-20 хвилин.

Крок - 4
05

Поки запікається основа, приготуйте крем. Поставте каструлю на середній вогонь. Влийте молоко і додайте ванільний екстракт.

Крок - 5
06

В окремій ємності змішайте цукор і кукурудзяний крохмаль. Вбийте яйця і перемішайте до однорідності.

Крок - 6
07

Коли молоко почне закипати, влийте половину в яєчну суміш і переміксуйте до однорідності. Отриману масу введіть, що залишене на плиті молоко. Продовжуйте готувати до загустіння, постійно помішуючи. В середньому на це йде близько хвилини.

Крок - 7
08

Готовий крем перелийте в зручну ємність, рівномірно розподіліть і накрийте харчовою плівкою. Залиште до повного охолодження, потім відсадіть в кондитерський мішок. Розріжте тістечка уздовж навпіл і заповніть кремом. Полийте розтопленим шоколадом і подавайте на стіл. Приємного чаювання!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пельмені сибірські - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені сибірські 200 4 4 з 5 - детальніше -
Новорічний пікантний салат - покроковий рецепт, фото 1 Новорічний пікантний салат 50 4 3 з 5 - детальніше -
Батон з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Батон з начинкою 45 3 2 з 5 - детальніше -