Укр
Рус
Тістечка Десерти Російська кухня

Тістечко Буше

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1400 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тістечко Буше - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо вам розглянути рецепт тістечка буше, яке батьківщиною з Франції. Страва здається на зовнішній вигляд досить проста, але після того, як спробуєте, переконайтеся, що це зовсім не так. Смак зачаровує.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тістечко Буше" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи51.2 гр.
  • Калорії346 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску залийте попередньо розтоплене вершкове масло (багато хто використовує навіть маргарин), засипте тростинний цукор і за допомогою міксера збийте до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 1
02

Далі невеликий гарбуз, поріжте на шматочки і відваріть до повної готовності, близько 15-20 хвилин. Потім трохи охолодіть відварений   гарбуз і розімніть в густе пюре. Додайте гарбузове пюре в миску до суміші з масла і цукру.

Крок - 2
03

Далі вбийте по черзі курячі яйця в цю ж миску і міксером ретельно ще раз все перемішайте до утворення однорідної рідкої суміші.

Крок - 3
04

Потім засипте в миску просіяне борошно, трохи присоліть, додайте розпушувач для тіста і харчову соду. Далі залийте в миску до решти продуктів екстракт ванілі, засипте корицю, приправте вміст ємності сухим імбиром і гвоздикою, а потім знову добре все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Залиште утворене тісто на 30 хвилин у холодильник, а потім за допомогою спеціальної ложки сформуйте невеликого розміру заготовки для майбутніх тістечок і викладіть, з невеликою відстанню один від одного на деко. Помістіть деко в попередньо розігріту плиту до 180 градусів, приблизно на 10-15 хвилин.

Крок - 5
06

А самі займіться приготуванням крему для майбутньої страви. Для цього в невелику миску акуратно відокремте курячі білки і міксером трохи їх збийте.

Крок - 6
07

Потім долийте в миску трохи молока, додайте екстракт ванілі і цукрову пудру, а далі за допомогою міксера добре все збийте до об'єднання продуктів. Тепер покладіть в миску кондитерський жир, ще трохи цукрової пудри і збийте все до суміші, більш густої і повітряної консистенції.

Крок - 7
08

Потім запечені і вже остиглі печеньки промажьте раніше підготовленим кремом і утворіть так звані «бутерброди» наповнені начинкою.

Крок - 8
09

Залиште готове тістечко буше на час трохи просочитися, а потім швидше пригощайте і радуйте такою смакотою своїх рідних і близьких.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печеня зі свинини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Печеня зі свинини з картоплею 80 6 3 з 5 - детальніше -
Долма у виноградному листі - покроковий рецепт, фото 1 Долма у виноградному листі 120 4 3 з 5 - детальніше -
Класична шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Класична шаурма 55 2 3 з 5 - детальніше -
Тунець на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Тунець на сковороді 40 3 3 з 5 - детальніше -