Пропонуємо вам розглянути рецепт тістечка буше, яке батьківщиною з Франції. Страва здається на зовнішній вигляд досить проста, але після того, як спробуєте, переконайтеся, що це зовсім не так. Смак зачаровує.
У глибоку миску залийте попередньо розтоплене вершкове масло (багато хто використовує навіть маргарин), засипте тростинний цукор і за допомогою міксера збийте до об'єднання інгредієнтів.
Далі невеликий гарбуз, поріжте на шматочки і відваріть до повної готовності, близько 15-20 хвилин. Потім трохи охолодіть відварений гарбуз і розімніть в густе пюре. Додайте гарбузове пюре в миску до суміші з масла і цукру.
Далі вбийте по черзі курячі яйця в цю ж миску і міксером ретельно ще раз все перемішайте до утворення однорідної рідкої суміші.
Потім засипте в миску просіяне борошно, трохи присоліть, додайте розпушувач для тіста і харчову соду. Далі залийте в миску до решти продуктів екстракт ванілі, засипте корицю, приправте вміст ємності сухим імбиром і гвоздикою, а потім знову добре все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.
Залиште утворене тісто на 30 хвилин у холодильник, а потім за допомогою спеціальної ложки сформуйте невеликого розміру заготовки для майбутніх тістечок і викладіть, з невеликою відстанню один від одного на деко. Помістіть деко в попередньо розігріту плиту до 180 градусів, приблизно на 10-15 хвилин.
А самі займіться приготуванням крему для майбутньої страви. Для цього в невелику миску акуратно відокремте курячі білки і міксером трохи їх збийте.
Потім долийте в миску трохи молока, додайте екстракт ванілі і цукрову пудру, а далі за допомогою міксера добре все збийте до об'єднання продуктів. Тепер покладіть в миску кондитерський жир, ще трохи цукрової пудри і збийте все до суміші, більш густої і повітряної консистенції.
Потім запечені і вже остиглі печеньки промажьте раніше підготовленим кремом і утворіть так звані «бутерброди» наповнені начинкою.
Залиште готове тістечко буше на час трохи просочитися, а потім швидше пригощайте і радуйте такою смакотою своїх рідних і близьких.
Випадкові рецепти