Укр
Рус
Тістечка Десерти Російська кухня

Тістечко бісквітне

( 4.8182 4 511 11 оцінок)
1493 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Тістечко бісквітне - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

На цей раз ми поділимося з вами, як приготувати бісквітне тістечко з трьох складових кремових основ, воно дуже просте, ідеально підходить для дня народження або сімейного свята.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тістечко бісквітне" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи31.1 гр.
  • Калорії255 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з того, що розбийте по черзі курячі яйця в глибоку миску і за допомогою міксера або вінчика (як вам зручніше) на максимальній швидкості збивайте їх приблизно 3 хвилини, до легкого загустіння.

Крок - 1
02

Потім поступово засипте в миску цукор, продовжуючи збивати, до утворення однорідної маси більш густої консистенції. Відставте миску з яєчною масою в сторону на деякий час.

Крок - 2
03

Далі в окрему ємність з допомогою сита просійте пшеничну муку, розпушувач і какао, ретельно за допомогою кухонної лопатки перемішайте все між собою.

Крок - 3
04

Потім в миску до раніше підготовленої яєчної маси акуратно засипте щойно приготовану суміш з ємності і добре все перемішайте лопаткою або блендером, до об'єднання всіх інгредієнтів. Далі залийте в миску есенцію ванілі і ще раз все ретельно перемішайте.

Крок - 4
05

Тепер невелику форму для випічки притрусіть какао-порошком так, щоб покрити і бічні частини ємності. Потім залийте в форму раніше підготовлену суміш, рівномірно розподіливши і відправте в заздалегідь розігріту плиту до 180 градусів, приблизно на 15 хвилин.

Крок - 5
06

А самі помістіть неглибокий сотейник на плиту, укладіть в нього вершкове масло і розтопіть. Потім засипте в сотейник какао і, постійно помішуючи, варіть до утворення однорідної коричневої маси.

Крок - 6
07

Далі залийте в сотейник високої жирності молоко, додайте згущене молоко і вершки (бажано теж жирніші) і варіть, постійно помішуючи, до об'єднання всіх продуктів і утворення більш густої суміші.

Крок - 7
08

Форму з уже випеченим бісквітом витягніть з духовки, а потім, трохи остудивши, проткніть корж зубочисткою по всьому периметру. Далі рясно залийте бісквіт раніше підготовленим шоколадно-молочним кремом, так щоб він добре просяк весь корж і відставте для охолодження в сторону.

Крок - 8
09

А в окрему миску залийте високої жирності вершки, засипте цукрову пудру з какао і за допомогою міксера ретельно все перемішайте, до утворення густої кремоподібної маси.

Крок - 9
10

Потім за допомогою кондитерського мішка прикрасьте вже остиглий бісквіт приготованим вершковим кремом, посипте шоколадною стружкою і покладіть красиво поверх вишню в сиропі (можна використовувати і свіжу).

Крок - 10
11

Далі розділіть красиве бісквітне тістечко порційно і швидше пригощайте гостей або близьких.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто з пармезаном - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з пармезаном 40 4 3 з 5 - детальніше -
Домашня ковбаса з часником - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса з часником 160 5 4 з 5 - детальніше -
Хліб в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в мультиварці 60 1 2 з 5 - детальніше -