На цей раз ми поділимося з вами, як приготувати бісквітне тістечко з трьох складових кремових основ, воно дуже просте, ідеально підходить для дня народження або сімейного свята.
Почніть з того, що розбийте по черзі курячі яйця в глибоку миску і за допомогою міксера або вінчика (як вам зручніше) на максимальній швидкості збивайте їх приблизно 3 хвилини, до легкого загустіння.
Потім поступово засипте в миску цукор, продовжуючи збивати, до утворення однорідної маси більш густої консистенції. Відставте миску з яєчною масою в сторону на деякий час.
Далі в окрему ємність з допомогою сита просійте пшеничну муку, розпушувач і какао, ретельно за допомогою кухонної лопатки перемішайте все між собою.
Потім в миску до раніше підготовленої яєчної маси акуратно засипте щойно приготовану суміш з ємності і добре все перемішайте лопаткою або блендером, до об'єднання всіх інгредієнтів. Далі залийте в миску есенцію ванілі і ще раз все ретельно перемішайте.
Тепер невелику форму для випічки притрусіть какао-порошком так, щоб покрити і бічні частини ємності. Потім залийте в форму раніше підготовлену суміш, рівномірно розподіливши і відправте в заздалегідь розігріту плиту до 180 градусів, приблизно на 15 хвилин.
А самі помістіть неглибокий сотейник на плиту, укладіть в нього вершкове масло і розтопіть. Потім засипте в сотейник какао і, постійно помішуючи, варіть до утворення однорідної коричневої маси.
Далі залийте в сотейник високої жирності молоко, додайте згущене молоко і вершки (бажано теж жирніші) і варіть, постійно помішуючи, до об'єднання всіх продуктів і утворення більш густої суміші.
Форму з уже випеченим бісквітом витягніть з духовки, а потім, трохи остудивши, проткніть корж зубочисткою по всьому периметру. Далі рясно залийте бісквіт раніше підготовленим шоколадно-молочним кремом, так щоб він добре просяк весь корж і відставте для охолодження в сторону.
А в окрему миску залийте високої жирності вершки, засипте цукрову пудру з какао і за допомогою міксера ретельно все перемішайте, до утворення густої кремоподібної маси.
Потім за допомогою кондитерського мішка прикрасьте вже остиглий бісквіт приготованим вершковим кремом, посипте шоколадною стружкою і покладіть красиво поверх вишню в сиропі (можна використовувати і свіжу).
Далі розділіть красиве бісквітне тістечко порційно і швидше пригощайте гостей або близьких.
Випадкові рецепти