Укр
Рус
Тістечка Десерти Італійська кухня

Тірамісу без яєць з маскарпоне на швидку руку

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

753 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тірамісу без яєць з маскарпоне на швидку руку - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Тірамісу - це десерт зі смаком кави, який містить сир маскарпоне, цукор, какао-порошок і савоярді - основний інгредієнт в тістечку. Поєднання вершків і сиру роблять його багатим і ароматним десертом. Тірамісу можна запікати з додаванням яєць для текстури або ж це може бути пиріг без випічки, який також дуже смачний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тірамісу без яєць з маскарпоне на швидку руку" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири17.6 гр.
  • Вуглеводи33.7 гр.
  • Калорії323 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку відправте пісочне печиво в кухонний комбайн і подрібніть його в порошок.

Крок - 1
02

Потім додайте розтоплене вершкове масло в мелене печиво і знову перемішайте протягом декількох секунд, щоб отримати тонку крихту для майбутнього тірамісу.

Крок - 2
03

Помістіть суміш меленого печива в круглу (зі знімним дном) форму для випічки, рівномірно розподіливши по всій ємності, трохи навіть утрамбовуючи. Розподіліть і притисніть суміш рівномірно, щоб вийшла корочка коржа, і відправте в холодильник приблизно на 15 хвилин, щоб правильно пиріг застиг.

Крок - 3
04

Тим часом засипте розчинну каву в чашку для змішування і додайте заздалегідь підготовлену теплу воду для приготування рідкої кави. Ретельно перемішайте, до розчинення сипучого інгредієнта.

Крок - 4
05

Налийте кавову рідина в плоску глибоку тарілку і відставте на час в сторону, до подальшого використання.

Крок - 5
06

Надішліть рідкі вершки у велику миску, засипте до них трохи цукру. Збивайте вершки за допомогою електричного міксера, просто обертаючи його рукою до отримання м'якого піку.

Крок - 6
07

Додайте у збиті вершки вершковий сир і обов'язково сир маскарпоне. Потім залийте в миску трохи ванильної есенції і ретельно все збийте, до об'єднання всіх продуктів. Змішуйте сири, поки не утвориться однорідна густа маса.

Крок - 7
08

Розподіліть половину приготованого крему по бісквітній кірці в формі для випічки, рівномірно розподіливши по ємності.

Крок - 8
09

Занурте кожне печиво савоярді в раніше підготовлену кавову суміш на 1-2 хвилини.

Крок - 9
10

Викладіть печиво поверх сирного крему в форму, при необхідності зламайте кілька штучок, щоб правильно розмістити їх в формі і не було простору між ними.

Крок - 10
11

Далі рівномірно розподіліть розтікаючу кремову суміш на шар печива савоярді. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і поставте в холодильник на ніч.

Крок - 11
12

Безпосередньо перед подачею готового тірамісу без яєць з маскарпоне, приготованого на швидку руку, посипте його какао порошком. Насолоджуйтеся цим прекрасним тістечком з чашкою кави або чаю.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Капусняк з квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк з квашеної капусти 90 5 3 з 5 - детальніше -
Самса з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Самса з фаршем 55 3 3 з 5 - детальніше -
Хворост на горілці - покроковий рецепт, фото 1 Хворост на горілці 55 3 3 з 5 - детальніше -