Укр
Рус
Риба Другі страви Американська кухня

Тілапія, запечена в духовці з картоплею

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

951 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тілапія, запечена в духовці з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Тілапія, запечена в духовці з картоплею - смачний і гідний варіант ситного обіду або вечері. Кількість приправ і овочевий склад можна регулювати за своїм смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тілапія, запечена в духовці з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири6.1 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте маринад для риби. У миску вичавіть сік лайма. Додайте пропущений через спеціальний прес часник, чорний мелений перець, приправу і сіль.

Крок - 1
02

Очищену і випатрану рибу ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Покладіть в сотейник або форму. Гострим ножем з обох сторін зробіть поперечні надрізи на ширину 2 пальців.

Крок - 2
03

Змастіть тилапію підготовленим маринадом зовні і всередині. Накрийте форму з рибою харчовою плівкою і відправте в холодильник на всю ніч. Форму для випікання змастіть оливковою олією і викладіть тилапію.

Крок - 3
04

Болгарський перець вимийте під проточною водою, зріжте плодоніжки і видаліть насіння. Наріжте кільцями і покладіть у форму навколо риби.

Крок - 4
05

Бульби картоплі очистіть від шкірки, ретельно вимийте і відваріть до напівготовності. Остудіть, розріжте навпіл і викладіть у форму для запікання.

Крок - 5
06

Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кружальцями. Розділіть їх на кільця і ​​розподіліть на овочах. Частину цибулі покладіть всередину риби, щоб зробити її ще соковитіше.

Крок - 6
07

Жовтий болгарський перець наріжте кільцями і півкільцями і додайте до решти інгредієнтів. Посипте страву подрібненою свіжою петрушкою або коріандром.

Крок - 7
08

Полийте страву оливковою олією. Овочі посоліть, поперчіть, накрийте форму фольгою і поставте в розігріту до 200 ° С духовку. Випікайте протягом 50 хвилин. Готову рибу дістаньте з духовки, наріжте на порційні шматочки і подавайте на стіл з гарніром і салатом зі свіжих овочів. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пиріг «Сирник» - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг «Сирник» 70 6 3 з 5 - детальніше -
Кефірний торт - покроковий рецепт, фото 1 Кефірний торт 55 4 3 з 5 - детальніше -