Укр
Рус
Риба Другі страви Валлійська кухня

Тілапія під овочевою шубою

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

743 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тілапія під овочевою шубою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ось простий і смачний рецепт запеченої тилапии під овочевою шубою, він просто чудовий. Насолоджуйтесь.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тілапія під овочевою шубою" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи11.3 гр.
  • Калорії120 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Очистіть картоплю і солодку картоплю від шкірки і тримайте їх у воді, щоб вони не стали коричневими. Далі кожну картоплину наріжте мандоліною приблизно на (1/3 сантиметри).

Крок - 1
02

Після того, як кожна картопля буде нарізана скибочками, додайте в неї трохи оливкового масла і помішуйте, поки вона не покриється. Солодка картопля в два рази більше білої картоплі, тому після її нарізки додайте більше масла. Приправте нарізану картоплю невеликою кількістю солі і чорного меленого перцю, ще раз перемішайте все.

Крок - 2
03

Зробіть суміш з подрібненої зелені, використовуючи досить дрібно нарізаного листя італійської петрушки і вижатих через чеснокодавку або дрібно натертих зубчиків часнику.

Крок - 3
04

Додайте в суміш трохи оливкового масла і дрібку солі, перемішайте все. Розділіть цю суміш петрушки на 2 частини: дві третини для картоплі, а одна третина - для риби. Додайте 2/3 суміші петрушки до картоплі і добре перемішайте.

Крок - 4
05

У форму для випічки збризніть дно невеликою кількістю оливкової олії. Викладіть нарізану картоплю в форму для запікання трохи поверх один одного, помістивши скибочку солодкої картоплі між кожними 3 або 4 скибочками білої картоплі. Накрийте картоплю алюмінієвою фольгою і запікайте 40 хвилин при температурі 200 градусів в розігрітій раніше духовці.

Крок - 5
06

Тим часом приправте філе тілапії залишеною сумішшю петрушки, невеликою кількістю солі і оливкового масла. Потім добре перемішайте філе, до їжі спеціями.

Крок - 6
07

Дістаньте запечену картоплю з духовки і зніміть фольгу. Додайте приправлене філе тілапії поверх картоплі разом з залишеною сумішшю петрушки на рибі.

Крок - 7
08

Додайте зверху тилапії попередньо нарізані тонкі кільця помідора. Посипте помідори рясно сіллю.

Крок - 8
09

Посипте зверху помідор панірувальними сухарями (приправленими) панко або звичайними панірувальними крихтами. Додайте трохи оливкового масла поверх інгредієнтів. Надішліть форму в духовку і випікайте близько 25 хвилин при температурі 200 градусів. Тілапія під овочевою шубою готова.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з баранини 65 3 3 з 5 - детальніше -
Деруни на крупній тертці - покроковий рецепт, фото 1 Деруни на крупній тертці 60 4 3 з 5 - детальніше -
Як ліпити манти красиво - покроковий рецепт, фото 1 Як ліпити манти красиво 65 4 3 з 5 - детальніше -
Ароматна свинина в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Ароматна свинина в духовці 120 4 3 з 5 - детальніше -