Укр
Рус
Террін Закуски Французька кухня

Террін

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

2701 - переглядів
90 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Террін - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Подивіться наш рецепт, щоб дізнатися, як приготувати террін - ідеальний спосіб для вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Террін" (на 100 грам)

  • Білки15.6 гр.
  • Жири26.3 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії335 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змастіть основу і бічні сторони форми для хліба невеликою кількістю рослинного масла. На дошці витягніть кожну беконну тонко нарізану скибочку тильною стороною ножа.

Крок - 1
02

Візьміть форму для випічки хліба і викладіть на неї скибочки бекону. Злегка внахлест, і переконайтеся, що кожна скибочка покриває основу і бічні сторони форми невеликим виступом. Розріжте залишені скибочки навпіл і використовуйте їх для вирівнювання країв.

Крок - 2
03

У маленькій каструлі доведіть дрібно нарізану курагу і бренді до кипіння. Потім зніміть каструлю з вогню і відставте для короткочасного охолодження.

Крок - 3
04

Покладіть дрібно нарізану свинячу вирізку у велику миску з ковбасками, шавлією, фісташками, очищеним від лушпиння і видавленим через чеснокодавку часником і тертим мускатним горіхом.

Крок - 4
05

Додайте так само в миску варену курагу і щедро посипте все сіллю. Змішайте всі інгредієнти разом, поки не об'єднаються. Щоб переконатися, що майбутній террин приправлений правильно, обсмажте чайну ложку суміші в маленькій сковорідці до готовності. Спробуйте і відрегулюйте приправу при необхідності.

Крок - 5
06

Розкладіть підготовлену м'ясну масу в форму для випічки хліба, добре вдавивши її в дно і по кутах, так як під час приготування суміш зменшиться. Складіть нависаючий бекон зверху, щоб покрити накрити начинку.

Крок - 6
07

Накрийте зверху шматком фольги, просто прикриваючи террин. Потім загорніть всю форму в інший шар фольги. І встановити форму в деко. Налийте киплячу воду з чайника в деко, щоб вона була на дві третини вище в порівнянні з формою для випічки хліба. Надішліть в духовку і варіть при температурі 170 градусів протягом 1 години часу - 1 години 15 хвилин, поки металевий шампур, вставлений в центр на 10 секунд, не вийде сухим.

Крок - 7
08

Обережно видаліть форму з води і усуньте зовнішню фольгу, залишивши кришку (фольгу) надітою зверху. Дайте охолонути повністю готовій страві, поклавши зверху іншу форму для випічки хліба, обтяжену банками з цукром.

Крок - 8
09

Щоб витягнути террін з форми, помістіть його назад в деко, зніміть вантаж і фольгу. Налийте киплячу воду в деко майже до верху основи форми і залиште на 10 секунд. Витягніть террін і виверніть на дошку. Усуньте желе, яке утворилося навколо терріна. Подавайте, нарізавши шматочками.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1 Печінка куряча 45 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рулет із кабачків з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулет із кабачків з сиром 55 6 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з полуницею 50 4 3 з 5 - детальніше -
Сметанно - часниковий соус - покроковий рецепт, фото 1 Сметанно - часниковий соус 35 1 2 з 5 - детальніше -