Укр
Рус
Террін Закуски Французька кухня

Террін

( 4.9412 4 517 17 оцінок)
2548 - переглядів
90 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Террін - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Подивіться наш рецепт, щоб дізнатися, як приготувати террін - ідеальний спосіб для вечері.

Інгредієнти

  • Горіх мускатний за смаком
  • Часник 2 зуб.
  • Фісташка 50 г.
  • Шавлія 40 г.
  • Ковбаса 450 г.
  • Свиняча вирізка 300 г.
  • Бренді 3 ст.л
  • Курага 150 г.
  • Бекон 350 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змастіть основу і бічні сторони форми для хліба невеликою кількістю рослинного масла. На дошці витягніть кожну беконну тонко нарізану скибочку тильною стороною ножа.

Крок - 1
02

Візьміть форму для випічки хліба і викладіть на неї скибочки бекону. Злегка внахлест, і переконайтеся, що кожна скибочка покриває основу і бічні сторони форми невеликим виступом. Розріжте залишені скибочки навпіл і використовуйте їх для вирівнювання країв.

Крок - 2
03

У маленькій каструлі доведіть дрібно нарізану курагу і бренді до кипіння. Потім зніміть каструлю з вогню і відставте для короткочасного охолодження.

Крок - 3
04

Покладіть дрібно нарізану свинячу вирізку у велику миску з ковбасками, шавлією, фісташками, очищеним від лушпиння і видавленим через чеснокодавку часником і тертим мускатним горіхом.

Крок - 4
05

Додайте так само в миску варену курагу і щедро посипте все сіллю. Змішайте всі інгредієнти разом, поки не об'єднаються. Щоб переконатися, що майбутній террин приправлений правильно, обсмажте чайну ложку суміші в маленькій сковорідці до готовності. Спробуйте і відрегулюйте приправу при необхідності.

Крок - 5
06

Розкладіть підготовлену м'ясну масу в форму для випічки хліба, добре вдавивши її в дно і по кутах, так як під час приготування суміш зменшиться. Складіть нависаючий бекон зверху, щоб покрити накрити начинку.

Крок - 6
07

Накрийте зверху шматком фольги, просто прикриваючи террин. Потім загорніть всю форму в інший шар фольги. І встановити форму в деко. Налийте киплячу воду з чайника в деко, щоб вона була на дві третини вище в порівнянні з формою для випічки хліба. Надішліть в духовку і варіть при температурі 170 градусів протягом 1 години часу - 1 години 15 хвилин, поки металевий шампур, вставлений в центр на 10 секунд, не вийде сухим.

Крок - 7
08

Обережно видаліть форму з води і усуньте зовнішню фольгу, залишивши кришку (фольгу) надітою зверху. Дайте охолонути повністю готовій страві, поклавши зверху іншу форму для випічки хліба, обтяжену банками з цукром.

Крок - 8
09

Щоб витягнути террін з форми, помістіть його назад в деко, зніміть вантаж і фольгу. Налийте киплячу воду в деко майже до верху основи форми і залиште на 10 секунд. Витягніть террін і виверніть на дошку. Усуньте желе, яке утворилося навколо терріна. Подавайте, нарізавши шматочками.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Террин из лосося - покроковий рецепт, фото 1 Террин из лосося 40 5 3 з 5 - детальніше -
Террин из индейки - покроковий рецепт, фото 1 Террин из индейки 50 5 3 з 5 - детальніше -
Террин из рыбы - покроковий рецепт, фото 1 Террин из рыбы 60 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Галушки с картошкой - покроковий рецепт, фото 1 Галушки с картошкой 45 4 3 з 5 - детальніше -
Люля кебаб из говядины - покроковий рецепт, фото 1 Люля кебаб из говядины 35 5 3 з 5 - детальніше -
Плов с курицей - покроковий рецепт, фото 1 Плов с курицей 60 6 3 з 5 - детальніше -
Ребрышки в медленноварке - покроковий рецепт, фото 1 Ребрышки в медленноварке 60 6 3 з 5 - детальніше -