Укр
Рус
Террін Закуски Французька кухня

Террін з риби

( 4.7368 4 519 19 оцінок)

2277 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Террін з риби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Збивати

опис

Террін з лосося з гребінцями! Цією стравою ви точно здивуєте гостей, пробуйте і не пошкодуєте точно!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Террін з риби" (на 100 грам)

  • Білки15.1 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії89 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почнемо приготування цієї незвичайної, скоріш святкової страви. Невелику каструлю помістіть на плиту, залийте в неї невисокої жирності молоко і доведіть до кипіння. Потім засипте в молоко трохи ванільного порошку.

Крок - 1
02

Далі в кип'ячене молоко помістіть очищені, свіжі морські гребінці (можна використовувати також і заморожені, які звісно попередньо необхідно розморозити). Відварюйте близько 5 хвилин, а потім злийте молоко, і відставте гребінці на час в бік.

Крок - 2
03

Тепер помістіть на плиту каструлю, залийте в неї воду і закип'ятіть. Киньте в окріп частину лосося, трохи присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і відварюйте на середньому вогні під закритою кришкою близько 20 хвилин.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння цибулю - шалот, переріжте на дві половини і відправте в чашу блендера (або скористайтеся кухонним комбайном). Туди ж додайте відварений раніше лосось.

Крок - 4
05

Тепер киньте в чашу заздалегідь вимочені в теплій воді желатинові листи або ж просто засипте сухий желатин і додайте високої жирності вершки.

Крок - 5
06

Потім приперчіть вміст чаші чорним меленим перцем і приправте гілочкою естрагону. Збийте усе до утворення негустої маси.

Крок - 6
07

Далі візьміть невеликого розміру форму для випічки і накрийте усе дно і бічні частини листом харчової плівки. Потім акуратно покрийте дно і боки другою частиною нарізаного свіжого лосося так, щоб повністю вкрило форму для випічки.

Крок - 7
08

Тепер вилийте одну частину раніше збитої в блендері суміші і зверху покладіть відварені гребінці з невеликою відстанню один від одного. Потім знову усе залийте збитою рибною масою і накрийте усе харчовою плівкою.

Крок - 8
09

Тепер відправте страву в холодильник і почекайте близько 10 годин. Потім розгорніть террін з фольги, прикрасьте свіжою зеленню і, розділивши порційно, можна подавати до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Котлети гречаники - покроковий рецепт, фото 1 Котлети гречаники 45 3 2 з 5 - детальніше -
Салат Столичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат Столичний 40 2 3 з 5 - детальніше -
Теплий пісний салат з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Теплий пісний салат з квасолею 75 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пшоняна каша на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на молоці 35 2 2 з 5 - детальніше -
Канапе на шпажках з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе на шпажках з шинкою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Пряники на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пряники на молоці 65 3 3 з 5 - детальніше -