Укр
Рус
Легкі салати Салати Українська кухня

Теплий пісний салат з квасолею

( 4.8333 4 536 36 оцінок)

3538 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Теплий пісний салат з квасолею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Неймовірний рецепт пісного і корисного салату. Цей теплий салат з червоною квасолею має цікаве поєднання спецій і дрібно нарізаних овочів, які ідеально поєднуються один з одним, створюючи прекрасне поєднання для домашньої птиці та морепродуктів. Вегетаріанці теж полюблять це.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Теплий пісний салат з квасолею" (на 100 грам)

  • Білки7.7 гр.
  • Жири9.5 гр.
  • Вуглеводи30.4 гр.
  • Калорії237 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цей теплий салат оригінальним робить - квасоля (можна використовувати кілька сортів цього продукту, наприклад романо і червону) і обов'язково підсушений нут. А також додавання дикого рису, який дає приємний горіховий смак в суміш. Отже, ретельно промийте квасолю з нутом і рис кілька разів, перш ніж ставити їх на замочування.

Крок - 1
02

Далі почніть приготування салату. Після замочування квасолі і рису, щоб приготувати їх, радимо прополоскати продукти ще раз гарненько в холодній воді. Надішліть вимиту квасолю, нут і рис у велику каструлю, залийте холодною водою і відправте на плиту. Доведіть вміст до кипіння і варіть приблизно годину для ідеальних результатів.

Крок - 2
03

Потім попередньо вимиту селеру укладіть на обробну дошку і дрібно її нашаткуйте. Подрібніть так само попередньо очищений від нутрощів червоний болгарський перець і халапеньо.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте. Очистіть так само від лушпиння часник і дрібно його наріжте або видавіть через чеснокодавку.

Крок - 4
05

Добре вимийте і наріжте зелень кропу. Потім помістіть всі подрібнені інгредієнти у велику миску і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 5
06

Далі приготуйте заправку для майбутнього салату - це унікальна суміш спецій. Радимо використовувати лимонний сік на заміну оцту, щоб поліпшити загальний смак. Отже, в невелику миску залийте оливкову олію, додайте лимонний сік, засипте каррі, кмин, часниковий порошок, сіль і чорний мелений перець. Потім засипте ще трохи кайенского перцю і добре все перемішайте.

Крок - 6
07

Далі викладіть вже відварену квасолю, нут і рис у велику миску. Додайте в миску всі нарізані і об'єднані раніше овочі, залийте приготовленим соусом і ретельно все перемішайте. Теплий пісний салат з квасолею готовий до літньої вечері, до барбекю або вечірки. Насолоджуйтесь!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Місо суп з тофу - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп з тофу 40 5 3 з 5 - детальніше -
Закусочний торт з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Закусочний торт з грибами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Рататуй в духовці з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в духовці з сиром 75 5 3 з 5 - детальніше -