Неймовірний рецепт пісного і корисного салату. Цей теплий салат з червоною квасолею має цікаве поєднання спецій і дрібно нарізаних овочів, які ідеально поєднуються один з одним, створюючи прекрасне поєднання для домашньої птиці та морепродуктів. Вегетаріанці теж полюблять це.
Цей теплий салат оригінальним робить - квасоля (можна використовувати кілька сортів цього продукту, наприклад романо і червону) і обов'язково підсушений нут. А також додавання дикого рису, який дає приємний горіховий смак в суміш. Отже, ретельно промийте квасолю з нутом і рис кілька разів, перш ніж ставити їх на замочування.
Далі почніть приготування салату. Після замочування квасолі і рису, щоб приготувати їх, радимо прополоскати продукти ще раз гарненько в холодній воді. Надішліть вимиту квасолю, нут і рис у велику каструлю, залийте холодною водою і відправте на плиту. Доведіть вміст до кипіння і варіть приблизно годину для ідеальних результатів.
Потім попередньо вимиту селеру укладіть на обробну дошку і дрібно її нашаткуйте. Подрібніть так само попередньо очищений від нутрощів червоний болгарський перець і халапеньо.
Потім очистіть від лушпиння червону цибулю і на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте. Очистіть так само від лушпиння часник і дрібно його наріжте або видавіть через чеснокодавку.
Добре вимийте і наріжте зелень кропу. Потім помістіть всі подрібнені інгредієнти у велику миску і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.
Далі приготуйте заправку для майбутнього салату - це унікальна суміш спецій. Радимо використовувати лимонний сік на заміну оцту, щоб поліпшити загальний смак. Отже, в невелику миску залийте оливкову олію, додайте лимонний сік, засипте каррі, кмин, часниковий порошок, сіль і чорний мелений перець. Потім засипте ще трохи кайенского перцю і добре все перемішайте.
Далі викладіть вже відварену квасолю, нут і рис у велику миску. Додайте в миску всі нарізані і об'єднані раніше овочі, залийте приготовленим соусом і ретельно все перемішайте. Теплий пісний салат з квасолею готовий до літньої вечері, до барбекю або вечірки. Насолоджуйтесь!
Випадкові рецепти