Укр
Рус
Тефтелі Другі страви Французька кухня

Тефтелі з індички для дитини

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1341 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тефтелі з індички для дитини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Смачні і дуже корисні тефтелі з індички - ідеальний вибір для дитячого меню. Така страва ідеально поєднується з будь-яким гарніром і відмінно підходить для перекусу в ланч-бокс.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі з індички для дитини" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири5.9 гр.
  • Вуглеводи11.1 гр.
  • Калорії146 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки, для приготування тефтелей, вибирайте молоді, пружні, без видимих ​​пошкоджень. Ретельно вимийте овочі і просушіть паперовими рушниками. Натріть кабачок разом з шкіркою на дрібній тертці і руками вичавіть з овоча сік.

Крок - 1
02

У велику глибоку ємність викладіть фарш індички і натертий кабачок. Додайте подрібнений або пропущений через спеціальний прес часник і вбийте яйце.

Крок - 2
03

Чебрець наріжте максимально дрібно і всипте в фарш. Цибулю-шалот очистіть від лушпиння, наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Сир-фета наріжте кубиками і висипте в ємність. Можна замінити молочний продукт бринзою. В такому випадку пробуйте фарш, перш ніж підсолювати, так як сам по собі цей сир досить солоний.

Крок - 4
05

Переміксуйте суміш до однорідного стану. Якщо тефтелі розраховані на найменших їдців, подрібніть масу за допомогою блендера або кухонного комбайна до гладкої кремової консистенції.

Крок - 5
06

За допомогою 2 чайних ложок сформуйте невеликі кульки і обваляйте їх в панірувальних сухарях. Можна сформувати тефтелі за принципом котлет. Для цього змочіть руки у холодній воді, щоб маса до них не прилипала.

Крок - 6
07

Застеліть деко пергаментним папером і викладіть на нього тефтелі. Полийте їх оливковою олією першого холодного віджиму. Поставте страву в розігріту до 200 ° С і запікайте протягом 25 хвилин.

Крок - 7
08

Готові тефтелі з індички подавайте з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Цезар з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з сьомгою 20 5 2 з 5 - детальніше -
Товстолобик з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Товстолобик з начинкою 50 2 2 з 5 - детальніше -
Тісто для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для пельменів 35 1 1 з 5 - детальніше -
Хліб в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в хлібопічці 170 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хаш зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Хаш зі свинини 300 6 3 з 5 - детальніше -
Котлети з квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з квасолі 60 3 3 з 5 - детальніше -
Булочки з мармеладом - покроковий рецепт, фото 1 Булочки з мармеладом 50 4 3 з 5 - детальніше -