Смачні і дуже корисні тефтелі з індички - ідеальний вибір для дитячого меню. Така страва ідеально поєднується з будь-яким гарніром і відмінно підходить для перекусу в ланч-бокс.
Кабачки, для приготування тефтелей, вибирайте молоді, пружні, без видимих пошкоджень. Ретельно вимийте овочі і просушіть паперовими рушниками. Натріть кабачок разом з шкіркою на дрібній тертці і руками вичавіть з овоча сік.
У велику глибоку ємність викладіть фарш індички і натертий кабачок. Додайте подрібнений або пропущений через спеціальний прес часник і вбийте яйце.
Чебрець наріжте максимально дрібно і всипте в фарш. Цибулю-шалот очистіть від лушпиння, наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів.
Сир-фета наріжте кубиками і висипте в ємність. Можна замінити молочний продукт бринзою. В такому випадку пробуйте фарш, перш ніж підсолювати, так як сам по собі цей сир досить солоний.
Переміксуйте суміш до однорідного стану. Якщо тефтелі розраховані на найменших їдців, подрібніть масу за допомогою блендера або кухонного комбайна до гладкої кремової консистенції.
За допомогою 2 чайних ложок сформуйте невеликі кульки і обваляйте їх в панірувальних сухарях. Можна сформувати тефтелі за принципом котлет. Для цього змочіть руки у холодній воді, щоб маса до них не прилипала.
Застеліть деко пергаментним папером і викладіть на нього тефтелі. Полийте їх оливковою олією першого холодного віджиму. Поставте страву в розігріту до 200 ° С і запікайте протягом 25 хвилин.
Готові тефтелі з індички подавайте з будь-яким гарніром або салатом зі свіжих овочів. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти