Укр
Рус
Тефтелі Другі страви Французька кухня

Тефтелі в соусі


- переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тефтелі в соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Тефтелі в соусі - апетитні м'ясні кульки з двох видів фаршу, які тушкуються в соусі марінара домашнього приготування. Тефтелі за цим рецептом виходять дивно м'якими і соковитими. Це проста і поживна друга страва, яке підійде як для сімейного обіду або вечері, так і для святкового столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі в соусі" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи6.6 гр.
  • Калорії202 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

З'єднайте в одній ємності 2 види м'ясного фаршу. Всипте панірувальні сухарі і тертий пармезан. Влийте молоко або воду. Вбийте курячі яйця. Додайте нарізану кубиками ріпчасту цибулю і сухі спеції (часниковий порошок, орегано, сіль, цукор), а також подрібнену свіжу петрушку. Поперчіть страву за смаком. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 1
02

З отримавшого фаршу сформуйте круглі тефтелі і викладіть на підготовлену поверхню.

Крок - 2
03

У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію і підсмажте на ній м'ясні кульки до рум'яності з усіх боків. Не готуйте всі котлетки відразу, інакше вони будуть не смажитися, а паритися. Надсилайте тефтелі на сковороду групами і просто смажте до рум'яності. До готовності вони дійдуть в соусі. Підсмажені тефтелі перекладіть на блюдо.

Крок - 3
04

Приготуйте соус марінара. У сковороду, де смажилися котлетки, відправте подрібнені цибулю і часник. Помішуючи, смажте до прозорості цибулі (близько 2 хвилин).

Крок - 4
05

Всипте пластівці червоного перцю чилі і влийте консервовані подрібнені томати у власному соку. Додайте сіль, цукор, орегано, чорний мелений перець і перемішайте до однорідності.

Крок - 5
06

Додайте лавровий лист і доведіть соус до кипіння. У киплячий соус відправте обсмажені тефтелі, накрийте кришкою і томіть на повільному вогні 20-30 хвилин.

Крок - 6
07

Зніміть кришку і спробуйте соус на смак. Якщо потрібно, додайте спеції. Всипте в страву тертий пармезан і нарізаний базилік. Зніміть тефтелі в соусі марінара з вогню і викладіть поверх варених спагетті або будь-якого іншого гарніру на ваш смак. Таку страву можна подати і просто з хлібом. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Хек тушкований з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Хек тушкований з овочами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Торт Сметанник - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сметанник 60 7 3 з 5 - детальніше -
Королівська ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Королівська ватрушка 120 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кимчи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи по-корейськи 40 1 2 з 5 - детальніше -
Торт «Панчо» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Панчо» 70 4 3 з 5 - детальніше -
Деруни з цукіні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з цукіні 40 3 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з печерицями - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з печерицями 65 3 3 з 5 - детальніше -