Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Кухня Швеції

Тефтелі в сметанному соусі в духовці

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

1920 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тефтелі в сметанному соусі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Запечені тефтелі в сметанному соусі неймовірно смачні. Тефтелі прекрасно поєднуються з пастою будь-якого типу. Повірте, вони будуть миттєвим хітом. Пікантний соус готується з цибулі, вершків, бульйону, солі і перцю. Результатом є тюфтелька, яка просто тане в роті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі в сметанному соусі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири14 гр.
  • Вуглеводи9.6 гр.
  • Калорії204 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте самі фрикадельки: в глибоку сковорідку додайте вершкове масло і дайте йому розтанути, додайте попередньо очищену від лушпиння червону цибулю і смажте, помішуючи, до прозорості.

Крок - 1
02

Далі додайте до цибулі заздалегідь очищений від лушпиння і подрібнений часник, добре перемішайте, перекладіть в миску і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

У яловичий фарш (приготований самостійно або куплений в магазині) додайте порошок білого перцю, гарам масала, чорний мелений перець, сіль, порошок червоного чилі, свіжу нашатковану петрушку, соєвий соус, панірувальні сухарі, раніше приготовлену суміш цибулю + часник, налийте молоко і добре перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 3
04

Додайте так само в м'ясну суміш куряче яйце, знову добре перемішайте і дайте масі настоятися протягом 30 хвилин.

Крок - 4
05

Змастіть руки рослинним маслом, відщіпніть м'ясну суміш і зробіть 23-25 ​​маленьких м'ясних кульок однакового розміру. М'ясні кульки можна заморозити для подальшого використання.

Крок - 5
06

У сковорідку залийте рослинне масло, покладіть в нього м'ясні кульки і смажте приблизно 2 хвилини. Потім закрийте ємність і томіть вміст на слабкому вогні протягом 2-3 хвилин, викладіть на блюдо і відставте на час в сторону.

Крок - 6
07

Приготуйте сметанний соус для страви: в ту ж сковорідку додайте вершкове масло і дайте йому розтанути, засипте універсальне борошно і обсмажуйте, добре перемішуючи, на слабкому вогні.

Крок - 7
08

Потім додайте в сковорідку густі вершки і добре збийте. Поступово додайте курячий бульйон і постійно збивайте. Далі додайте до утвореної маси гірчичну пасту і добре перемішайте все.

Крок - 8
09

Далі залийте в сковорідку соєвий соус і знову ретельно перемішайте вміст. Засипте так само порошок білого перцю, сіль і чорний мелений перець, добре збийте все до однорідної маси і варіть до бажаної консистенції.

Крок - 9
10

Покладіть раніше підготовлені фрикадельки в соус, що утворився і добре перемішайте. Накрийте ємність кришкою, відправте в заздалегідь розігріту духовку до 160 градусів і залиште томитися протягом 12 хвилин.

Крок - 10
11

Додайте в готові тефтелі в сметанному соусі свіжу петрушку і подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пхалі з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з буряка 55 3 3 з 5 - детальніше -
Ватрушки зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушки зі сметаною 80 2 3 з 5 - детальніше -
Люля-кебаб з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Люля-кебаб з яловичини 45 3 3 з 5 - детальніше -