Укр
Рус
Мясо Другі страви Кухня Данії

Тефтелі в духовці з підливою

( 4.8000 4 520 20 оцінок)

3654 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Тефтелі в духовці з підливою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Актуальні рецепти: Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ось чудовий і бездоганний рецепт тефтелей, друга страва з м'яса, від якої ви ніколи не відмовитеся, спробувавши.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі в духовці з підливою" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи8.5 гр.
  • Калорії142 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть підготовку страви з приготування хлібних крихт. Для цього половину буханця білого хліба накришить на дрібні крихти, як тільки зможете.

Крок - 1
02

У велику миску помістіть яловичий фарш, додайте до нього хлібні крихти, дрібно нашатковану петрушку, усе добре перемішайте.

Крок - 2
03

На дрібній тертці натріть сир пармезан і теж відправте його до м'ясного фаршу, рясно поперчіть ємність миски, киньте часниковий порошок (можна видавити свіжий, кому як подобається) і знову усе змішайте.

Крок - 3
04

В окремій мисці збийте вінчиком яйця і залийте їх до фаршу, ще раз усе добре перемішайте (можна навіть руками).

Крок - 4
05

З добротно змішаного м'ясного фаршу сформуйте кульки невеликого розміру, помістіть їх на деко, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник остигати, поки вони не знадобляться.

Крок - 5
06

Тим часом очистіть від лушпиння цибулю і наріжте дрібно на обробній дошці.

Крок - 6
07

У велику сковорідку розпечену на середньому вогні налийте оливкове масло, киньте в нього нарізану цибулю і пропущений через чеснокодавку часник. Обсмажте овочі в оливковій олії до тих пір, поки цибуля не стане напівпрозорою, а часник не дасть насичений аромат.

Крок - 7
08

Тепер додайте в сковороду дрібного розміру консервовані томати разом з соусом (бажано вже очищені від шкірки), гарненько посоліть, досипте цукор для пікантності підливи і киньте лавровий лист.

Крок - 8
09

Місткість сковороди ще раз перемішайте за допомогою дерев'яної ложки, накрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте близько 35 хвилин. Після закінчення цього часу зніміть сковороду з плити, додайте в підливу томатну пасту, сушений базилік, щедро поперчіть і викладіть в соус тефтелі.

Крок - 9
10

Тепер накрийте сковороду кришкою і відправте тушкуватися тефтелі з підливою в заздалегідь розігріту плиту до 200 градусів на 30 хвилин.

Крок - 10
11

Подавати готові тефтелі потрібно обов'язково з пастою, полив пікантним соусом з томатами. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Брускетта з яйцем пашот - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з яйцем пашот 40 3 3 з 5 - детальніше -
Капуста брокколі смажена - покроковий рецепт, фото 1 Капуста брокколі смажена 20 2 2 з 5 - детальніше -
Сирний десерт у стилі "Тірамісу" - покроковий рецепт, фото 1 Сирний десерт у стилі "Тірамісу" 40 3 3 з 5 - детальніше -