Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Тефтелі з яловичини

( 4.9500 4 520 20 оцінок)

2585 - переглядів
55 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Тефтелі з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці тефтелі є компіляцією багатьох рецептів тефтелей. Накрийте своїм улюбленим червоним соусом і подавайте з макаронами або з хрусткою булочкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі з яловичини" (на 100 грам)

  • Білки12.3 гр.
  • Жири13.8 гр.
  • Вуглеводи6.8 гр.
  • Калорії204 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

На кухонній обробній дошці наріжте дрібними квадратами очищену від лушпиння цибулю.

Крок - 1
02

У велику скляну миску помістіть яловичий або свинячий фарш (тут вибір і переваги за вами), приправте його рясно сіллю, киньте нарізану цибулю.

Крок - 2
03

Трохи вимісіть, потім додайте сухий часник (якщо немає, видавіть зубчики часнику через чеснокодавку або дрібно наріжте), улюблені спеції до м'яса, сушений орегано, приправити червоним перцем (бажано разом з насінням).

Крок - 3
04

Влийте в м'ясний фарш соєвий соус і, нарешті, усе ретельно перемішайте руками, підкинувши кілька разів м'ясну суміш і вдаривши об тверду поверхню. Це додасть легкості м'ясу і майбутнім тефтелям.

Крок - 4
05

Потім додайте в миску з фаршем молоко, натертий на самій дрібній тертці сир пармезан і засипте хлібні крихти.

Крок - 5
06

Змішайте усе до утворення однорідної щільної маси і сформуйте мокрими руками круглі однакового розміру м'ясні кульки. Підготовлені тефтелі викладіть на змащене маслом деко і відправте в розігріту до 200 градусів C духовку.

Крок - 6
07

Тим часом приготуйте соус для майбутніх тефтелей. У неглибоку каструлю вилийте томатний соус (можна використовувати томатну пасту розведену в кип'яченій теплій воді). Помістіть ємність з соусом на плиту і доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму.

Крок - 7
08

Додайте в томатну суміш дрібно нашаткований кріп, додайте за бажанням ще зелень, яка вам до душі, перемішайте соус і зніміть з плити на час.

Крок - 8
09

Запікайте тефтелі до тих пір, поки м'ясні кульки не набудуть коричневу скоринку, від 20 до 25 хвилин. Для рівномірного просмаження і хрусткої кірки на кожній тефтеліне, переверніть акуратно на інший бік м'ясні кульки в процесі випікання.

Крок - 9
10

Подайте готові тефтелі з відвареною вермішеллю, полив приготованим раніше томатним соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печеня з курки з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки з картоплею 80 4 3 з 5 - детальніше -
Салат «Коханий чоловік» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Коханий чоловік» 50 3 3 з 5 - детальніше -
Торт «Панчо» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Панчо» 70 4 3 з 5 - детальніше -
Салат по-британськи - покроковий рецепт, фото 1 Салат по-британськи 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мімоза з горбушею - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з горбушею 45 4 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус для курки - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус для курки 45 1 2 з 5 - детальніше -
Мідії, приготовані в панцирі - покроковий рецепт, фото 1 Мідії, приготовані в панцирі 45 3 3 з 5 - детальніше -
Кекс лимонний - покроковий рецепт, фото 1 Кекс лимонний 50 3 3 з 5 - детальніше -