Укр
Рус
Поділитися

Тефтелі з підливою

35 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1

опис

Ароматні тефтелі з підливою - поживний і смачний обід або вечеря.

Інгредієнти

фарш яловичий1 кг.
Яйце1 шт.
Рис1 скл.
Помідор1 кг.
Морква2 шт.
Цибуля1 шт.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
01

Для приготування тефтелей за цим рецептом необхідно попередньо відварити рис до напівготовності.

Шаг - 1
02

У м'ясний фарш додати заготовлений рис, подрібнену  ріпчасту  цибулю, яйце, сіль і перець відповідно до власних вподобань. Все перемішати і сформувати тефтелі круглої форми. Щоб тефтелі мали хорошу щільність і цілісну структуру,  їх треба обсмажити або запекти в духовці.

Шаг - 2
03

Для тефтелей краще  за все готувати густу і насичену підливу на основі томатного соусу з великою кількістю моркви і спецій. Тефтелі залити підливою так, щоб вони повністю покрилися рідиною на помірному вогні протушкувати 5-7 хвилин.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: