Це швидкий і простий рецепт того, як приготувати тефтелі з підливою, які ми можемо їсти з чіпсами, спагетті. Цей рецепт можна також приготувати з іншими видами м'яса.
Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти для майбутньої страви. Ретельно вимийте під проточною водою, а потім просушіть зелень кінзи. Викладіть зелень на обробну дошку і за допомогою гострого ножа дрібно її наріжте.
Тепер у велику миску викладіть готовий м'ясний фарш (можна використовувати яловичину, свинину і навіть курку). Фарш зможете купити в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно в домашніх умовах.
У миску з фаршем розбийте курячі яйця, сушений часник (або очищені від лушпиння і видавлені через чеснокодавку зубчики свіжого часнику), додайте сіль, нашатковану раніше кінзу, і ретельно все перемішайте, до утворення однорідної густої маси.
Тепер трохи змоченими теплою водою руками утворіть з підготовленого фаршу невеликі коржі. У центр кожного м'ясного коржа покладіть попередньо натертий на великій тертці сир моцарелла і акуратно загорніть в кульку, сховавши начинку всередині.
Помістіть глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і максимально прогрійте. Покладіть в розігріте масло підготовлені м'ясні кульки з сирною начинкою і обсмажуйте, повертаючи з боку на бік, до утворення легкої коричневої кірки. Викладіть обсмажені тефтелі на всмоктуючий папір для усунення зайвого жиру.
Викладіть на обробну дошку скибочки тонко нарізаного бекону і наріжте їх невеликими кубиками. У сковороді на повільному вогні обсмажте нарізаний бекон, постійно мішаючи, близько 3 хвилин.
Тепер залийте в сковороду до бекону збиті вершки і добре перемішайте, додайте ще рідке згущене молоко, сіль, часниковий порошок і подрібнену кінзу.
Покладіть в гарячу вершкову масу раніше обсмажені тефтелі, зменшіть вогонь до мінімуму і томіть вміст, перевертаючи м'ясні кульки, ще близько 5 хвилин.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти