Укр
Рус
Мясо Другі страви Кухня Швеції

Тефтелі з підливою

( 4.8684 4 538 38 оцінок)

3161 - переглядів
35 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Це швидкий і простий рецепт того, як приготувати тефтелі з підливою, які ми можемо їсти з чіпсами, спагетті. Цей рецепт можна також приготувати з іншими видами м'яса.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі з підливою" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири25.4 гр.
  • Вуглеводи2.1 гр.
  • Калорії297 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти для майбутньої страви. Ретельно вимийте під проточною водою, а потім просушіть зелень кінзи. Викладіть зелень на обробну дошку і за допомогою гострого ножа дрібно її наріжте.

Крок - 1
02

Тепер у велику миску викладіть готовий м'ясний фарш (можна використовувати яловичину, свинину і навіть курку). Фарш зможете купити в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно в домашніх умовах.

Крок - 2
03

У миску з фаршем розбийте курячі яйця, сушений часник (або очищені від лушпиння і видавлені через чеснокодавку зубчики свіжого часнику), додайте сіль, нашатковану раніше кінзу, і ретельно все перемішайте, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 3
04

Тепер трохи змоченими теплою водою руками утворіть з підготовленого фаршу невеликі коржі. У центр кожного м'ясного коржа покладіть попередньо натертий на великій тертці сир моцарелла і акуратно загорніть в кульку, сховавши начинку всередині.

Крок - 4
05

Помістіть глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне або оливкове масло і максимально прогрійте. Покладіть в розігріте масло підготовлені м'ясні кульки з сирною начинкою і обсмажуйте, повертаючи з боку на бік, до утворення легкої коричневої кірки. Викладіть обсмажені тефтелі на всмоктуючий папір для усунення зайвого жиру.

Крок - 5
06

Викладіть на обробну дошку скибочки тонко нарізаного бекону і наріжте їх невеликими кубиками. У сковороді на повільному вогні обсмажте нарізаний бекон, постійно мішаючи, близько 3 хвилин.

Крок - 6
07

Тепер залийте в сковороду до бекону збиті вершки і добре перемішайте, додайте ще рідке згущене молоко, сіль, часниковий порошок і подрібнену кінзу.

Крок - 7
08

Покладіть в гарячу вершкову масу раніше обсмажені тефтелі, зменшіть вогонь до мінімуму і томіть вміст, перевертаючи м'ясні кульки, ще близько 5 хвилин.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Солянка по-селянськи - покроковий рецепт, фото 1 Солянка по-селянськи 50 6 3 з 5 - детальніше -
Засолка огірків в бочці - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків в бочці 60 1 2 з 5 - детальніше -
Щука запечена цілком (у фользі) - покроковий рецепт, фото 1 Щука запечена цілком (у фользі) 55 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейк з форелі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з форелі 30 1 2 з 5 - детальніше -
Слойка з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з куркою 65 3 3 з 5 - детальніше -