Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Тефтелі з підливою

35 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ароматні тефтелі з підливою - поживний і смачний обід або вечеря.

Інгредієнти

Фарш яловичий1 кг.
Яйце1 шт.
Рис1 скл.
Помідор1 кг.
Морква2 шт.
Цибуля1 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком

Покроковий рецепт

01

Для приготування тефтелей за цим рецептом необхідно попередньо відварити рис до напівготовності.

Крок - 1
02

У м'ясний фарш додати заготовлений рис, подрібнену  ріпчасту  цибулю, яйце, сіль і перець відповідно до власних вподобань. Все перемішати і сформувати тефтелі круглої форми. Щоб тефтелі мали хорошу щільність і цілісну структуру,  їх треба обсмажити або запекти в духовці.

Крок - 2
03

Для тефтелей краще  за все готувати густу і насичену підливу на основі томатного соусу з великою кількістю моркви і спецій. Тефтелі залити підливою так, щоб вони повністю покрилися рідиною на помірному вогні протушкувати 5-7 хвилин.  

Крок - 3

Оцінити рецепт