Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Єврейська кухня

Тефтелі з картоплею в духовці

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1302 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Тефтелі з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Пропонуємо вам ще один варіант приготування картоплі з м'ясом. Досить проста страва - тефтелі з картоплею в духовці. Але невелика кількість приправ, соус бешамель і моцарелла роблять її просто фантастично смачною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі з картоплею в духовці" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії175 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того, щоб приготувати тефтелі, вам знадобиться яловичий фарш. Ви можете купити його в магазині або приготувати самостійно. Помістіть його в чисту глибоку миску.

Крок - 1
02

Візьміть велику цибулину, очистіть її від лушпиння і сполосніть під прохолодною водою. На кухонній дошці наріжте невеликими кубиками. Також візьміть зубчик часнику, очистіть його від лушпиння. Пропустіть через чеснокодавку або натріть на дрібній тертці. Надішліть подрібнену цибулю і часник в миску з фаршем.

Крок - 2
03

Кілька гілочок свіжої петрушки помийте під проточною водою, промокніть рушником. На тій же кухонній дошці за допомогою ножа дрібно наріжте тільки листя петрушки. Подрібнену зелень киньте до фаршу і цибулі.

Крок - 3
04

Тепер прийшов час додати спеції. Приправте яловичий фарш невеликою кількістю меленої паприки, чорним меленим перцем, посоліть за смаком.

Крок - 4
05

Всі інгредієнти для тефтелей, які знаходяться в мисці, ретельно перемішайте до однорідності за допомогою ложки або рукою.

Крок - 5
06

Заздалегідь зварену і остиглу картоплю в мундирі очистіть від шкірки. Помістіть її на кухонну дошку і наріжте не товстими кружечками. Дістаньте круглу форму для запікання. Якщо немає круглої, то можна використовувати будь-яку іншу форму. Викладіть кружечками картоплі дно і боки форми для запікання.

Крок - 6
07

З підготовленого фаршу за допомогою двох рук сформуйте тефтелі. Викладіть їх поверх кружечків картоплі.

Крок - 7
08

Простір між фрикадельками також заповніть кружечками картоплі.

Крок - 8
09

Тепер вам знадобиться заздалегідь приготовлений соус бешамель. Полийте їм фрикадельки з картоплею, намагайтеся зробити це рівномірно.

Крок - 9
10

Останній штрих - сир моцарелла. Натріть його на дрібній тертці і щедро посипте страву зверху. Надішліть форму з тефтелями і картоплею в розігріту духовку, запікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте гарячою. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодець з риби - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з риби 120 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк сьомги в духовці у фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк сьомги в духовці у фользі 40 3 3 з 5 - детальніше -
Булочки з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Булочки з шинкою і сиром 160 3 3 з 5 - детальніше -
Гречана каша з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша з молоком 35 3 2 з 5 - детальніше -