Укр
Рус
Мясо Другі страви Кухня Данії

Тефтелі з індички

( 4.8000 4 520 20 оцінок)

2449 - переглядів
35 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Тефтелі з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Актуальні рецепти: Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ви можете приготувати цю страву заздалегідь і заморозити без глазурі, потім в день вечірки, розморозити і просто розігріти в соусі. Вечеря вдалася.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі з індички" (на 100 грам)

  • Білки16.2 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи7.3 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування тефтелей з підготовки м'яса. У металевій глибокій мисці добре змішайте фарш з індички, приправивши спеціями для м'яса.

Крок - 1
02

Потім посоліть фарш, киньте сухий часник (якщо немає сухого, то підійде і свіжий, тільки двічі пропущений через чеснокодавку). Влийте в м'ясо соєвий соус або соус вустерский, рясно поперчіть і знову усе перемішайте.

Крок - 2
03

Розбийте в фарш яйце, залийте молоко і додайте велику кількість хлібних крихт. Ще раз усе розмішайте і, покривши миску харчовою плівкою, відправте її на годину в холодильник для охолодження.

Крок - 3
04

Коли фарш індички відстояв близько години в холоді, дістаньте його і приступіть до приготування м'ясних кульок. Розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді на середньому вогні. За допомогою порціонної круглої ложки сформуйте з фаршу м'ясні круглі кульки і помістіть тефтелі в один шар в сковорідку.

Крок - 4
05

Підсмажте тефтелі з усіх боків до красивого коричневого відтінку, іноді перевертаючи, і помістіть підсмажені м'ясні кульки на чистий лист для випічки.

Крок - 5
06

Відставте на час м'ясні кульки і займіться соусом для страви. Для цього змішайте журавлинний соус, мармелад (можна брати з будь-яким смаком) і курячий бульйон на середньому вогні в глибокій сковороді, використовуваної для подальшого приготування тефтелей. Постійно помішуйте соус, щоб не пригорів, томіть хвилин 5.

Крок - 6
07

Наріжте дрібними кубиками болгарський перець (краще, якщо він різного кольору, в даному випадку - це червоний і зелений) і відправте в сковороду до соусу.

Крок - 7
08

Практично відразу за перцями помістіть в сковорідку і тефтелі. Зменшіть вогонь до середньо-низького і продовжуйте готувати, поки тефтелі більше не стануть рожевими в центрі, а глазур зменшиться. Приправте сіллю і перцем і через 20 хвилин страва готова.

Крок - 8
09

Подавайте тефтельки з індички полив журавлиним соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Банановий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Банановий пиріг 60 6 3 з 5 - детальніше -
Тістечко Брауні - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Брауні 35 3 2 з 5 - детальніше -
Форшмак з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з червоної риби 40 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Деруни з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Салат під шубою - покроковий рецепт, фото 1 Салат під шубою 65 4 3 з 5 - детальніше -
Манти солодкі - покроковий рецепт, фото 1 Манти солодкі 75 4 3 з 5 - детальніше -