Укр
Рус
Тефтелі Другі страви Кухня Данії

Тефтелі з індички

( 4.8000 4 520 20 оцінок)
2253 - переглядів
35 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Тефтелі з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Актуальні рецепти: Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ви можете приготувати цю страву заздалегідь і заморозити без глазурі, потім в день вечірки, розморозити і просто розігріти в соусі. Вечеря вдалася.

Інгредієнти

  • Соус бальзамічний 2 ст.л
  • Оливкова олія 3 ст.л
  • Хлібна крихта 1/2 скл.
  • Молоко 1/4 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Часник 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений 1 щіп.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для м’яса 1/2 ч.л
  • Індичка 1 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування тефтелей з підготовки м'яса. У металевій глибокій мисці добре змішайте фарш з індички, приправивши спеціями для м'яса.

Крок - 1
02

Потім посоліть фарш, киньте сухий часник (якщо немає сухого, то підійде і свіжий, тільки двічі пропущений через чеснокодавку). Влийте в м'ясо соєвий соус або соус вустерский, рясно поперчіть і знову усе перемішайте.

Крок - 2
03

Розбийте в фарш яйце, залийте молоко і додайте велику кількість хлібних крихт. Ще раз усе розмішайте і, покривши миску харчовою плівкою, відправте її на годину в холодильник для охолодження.

Крок - 3
04

Коли фарш індички відстояв близько години в холоді, дістаньте його і приступіть до приготування м'ясних кульок. Розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді на середньому вогні. За допомогою порціонної круглої ложки сформуйте з фаршу м'ясні круглі кульки і помістіть тефтелі в один шар в сковорідку.

Крок - 4
05

Підсмажте тефтелі з усіх боків до красивого коричневого відтінку, іноді перевертаючи, і помістіть підсмажені м'ясні кульки на чистий лист для випічки.

Крок - 5
06

Відставте на час м'ясні кульки і займіться соусом для страви. Для цього змішайте журавлинний соус, мармелад (можна брати з будь-яким смаком) і курячий бульйон на середньому вогні в глибокій сковороді, використовуваної для подальшого приготування тефтелей. Постійно помішуйте соус, щоб не пригорів, томіть хвилин 5.

Крок - 6
07

Наріжте дрібними кубиками болгарський перець (краще, якщо він різного кольору, в даному випадку - це червоний і зелений) і відправте в сковороду до соусу.

Крок - 7
08

Практично відразу за перцями помістіть в сковорідку і тефтелі. Зменшіть вогонь до середньо-низького і продовжуйте готувати, поки тефтелі більше не стануть рожевими в центрі, а глазур зменшиться. Приправте сіллю і перцем і через 20 хвилин страва готова.

Крок - 8
09

Подавайте тефтельки з індички полив журавлиним соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тефтели в сливочном соусе - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели в сливочном соусе 65 6 3 з 5 - детальніше -
Тефтели с рисом в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели с рисом в духовке 45 5 3 з 5 - детальніше -
Тефтели в духовке с подливой - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели в духовке с подливой 65 6 3 з 5 - детальніше -
Тефтели из говядины - покроковий рецепт, фото 1 Тефтели из говядины 55 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Нуга сникерс - покроковий рецепт, фото 1 Нуга сникерс 45 4 3 з 5 - детальніше -
Ватрушка с сыром - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушка с сыром 115 3 3 з 5 - детальніше -
Суп с галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп с галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -