Укр
Рус
Поділитися

Тефтелі в томатному соусі

90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1

опис

Тефтелі в томатному соусі. Саме з томатним соусом тефтелі вийдуть надзвичайно смачними і будуть відрізнятися від котлет.

Інгредієнти

Фарш м’ясний800 г.
Цибуля3 г.
Яйце2 г.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Масло рослинне30 г.
Вершкове масло50 г.
Борошно2 ст.л
Сметана400 г.
Паста томат2 ст.л
Лавровий лист2 шт.
01

Фарш для тефтелей не відрізняється оригінальністю, його складові перемелене м'ясо, подрібнена  цибуля, яйце, сіль, перець, за бажанням можна додати відварний рис або м'якуш батона.

Шаг - 1
02

Для приготування соусу в окремій сковороді постійно помішуючи обсмажити 2 столові ложки борошна на розтопленому вершковому маслі до  піно подібного  стану.

Шаг - 2
03

В іншому посуді  довести до кипіння 400 гр сметани і при інтенсивному перемішуванні додати обсмажену муку, томатну пасту, бульйон або воду, посолити, поперчити і після закипання зняти з вогню.

Шаг - 3
04

Поки соус настоюється,  з фаршу сформувати кульки, обваляти їх у борошні і обсмажити до рум'яної скоринки. Напівготові тефтелі залити томатним соусом і запікати в духовці при температурі 180-200 ° до появи насиченого аромату.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: