Укр
Рус
Мясо Другі страви Кухня Швеції

Тефтелі ніжні

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

3047 - переглядів
90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Відмінний рецепт ніжних тефтелей, обсмажених в гарячій сковороді, щоб отримати хрусткі, золоті края. Вбираючи смак сільського томатного соусу під золотим покривалом з розплавленого сиру моцарелла - це легкий рецепт вечері, який стане хітом для вашої родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тефтелі ніжні" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири14.7 гр.
  • Вуглеводи4 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку розігрійте духовку до 220 градусів. Змішайте виделкою хліб (бажано білий і без скоринки) і молоко у великій мисці. Занурте хліб в молоко (можна залишити на час), щоб повністю його розчинити і утворити однорідну густу масу.

Крок - 1
02

Додайте в миску з просоченим хлібом яловичий фарш і свинину, заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і часник, розбийте курячі яйця.

Крок - 2
03

Потім додайте в миску заздалегідь натертий на самій дрібній тертці пармезан, сушений базилік і орегано, нашатковану свіжу зелень петрушки, засипте трохи бульйону в кубику, посоліть і добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Поверніть за допомогою спеціальної ложки м'ясну суміш в кульку. Відкладіть на тарілку і повторюйте, поки все м'ясо не буде використано.

Крок - 4
05

Нагрійте оливкову олію у великій чавунній сковороді або з антипригарним покриттям на середньому вогні. Обсмажте утворені м'ясні кульки з усіх боків до золотистого кольору (вони не будуть готові до кінця, але в соусі доготуються). Перекладіть на велику тарілку.

Крок - 5
06

У цю ж сковорідку налийте оливкову олію і добре розігрійте. Смажте в гарячому маслі подрібнену цибулю до прозорості (близько 2 хвилин), час від часу помішуючи. Додайте до цибулі часник і смажте протягом 1 хвилини, поки він не стане ароматним.

Крок - 6
07

Далі залийте в сковорідку томатний сік (можна використовувати соус), воду, додайте томатну пасту, орегано, базилік, пластівці чилі (якщо використовуєте), сіль і перець. Добре перемішайте дерев'яною ложкою і доведіть до кипіння.

Крок - 7
08

Зменшіть вогонь до мінімуму, і спробуйте соус на смак. Додайте цукор, якщо необхідно. Перемістіть тефтелі назад в сковорідку, розмістивши з невеликою відстанню один від одного. Накрийте кришкою і варіть протягом 20 хвилин, час від часу помішуючи соус, поки м'ясні кульки повністю не приготуються. (Переверніть тефтелі пару раз в соусі під час приготування).

Крок - 8
09

Потім посипте вміст сковороди натертою моцарелою, перенесіть в духовку і запікайте на середній полиці, поки сир не розплавиться.

Крок - 9
10

Прикрасьте ніжні тефтелі свіжою рубаною петрушкою і сушеним орегано з базиліком. Подавайте на пасті, з картопляним пюре або рисом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Окрошка на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на молоці 45 4 3 з 5 - детальніше -
Халва домашня - покроковий рецепт, фото 1 Халва домашня 50 3 3 з 5 - детальніше -
Смачна мастика - покроковий рецепт, фото 1 Смачна мастика 50 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лагман по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Лагман по татарськи 95 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк з курки - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з курки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Чізбургер - покроковий рецепт, фото 1 Чізбургер 50 2 3 з 5 - детальніше -
Класична шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Класична шаурма 55 2 3 з 5 - детальніше -