Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Тефтелі ніжні

90 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Соковиті тефтелі з м'яса і овочів. Відмінний варіант для спекотного літнього дня. Ніжніший смак додасть ряжанка.

Інгредієнти

Масло рослинне30 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Кефір1 скл.
Часник3 зуб.
Цибуля2 шт.
Морква2 шт.
Капуста1 лист
Яйце1 шт.
Фарш м’ясний500 г.

Покроковий рецепт

01

Для приготування тефтелей вибираєте будь-який м'ясний фарш. До обсмаженої  подрібненої  цибулі додати дрібно натерту морквину, потім тонко нашатковану капусту і все тушкувати  без води близько 10 хвилин (при закритій кришці). Забуваємо про овочі на час охолодження.

Крок - 1
02

До перекрученого  м'яса додається яйце, сіль, перець і все перемішується.

Крок - 2
03

М'ясний фарш з'єднати з остиглими овочами і ще раз все перемішати. Виліпити круглі тюфтельки.

Крок - 3
04

Якщо на дно жаростійкої ємності викласти нарізану  слайсами сиру картоплю, а верхнім шаром тефтелі, тоді страва  швидше приготується.  Для більш ніжного смаку тефтелі треба залити соусом з ряжанки (кефіру або сметани) з додаванням подрібненого часнику і солі. Тушкувати  страву  в розігрітій до 200 ° духовці 1 годину.

Крок - 4

Оцінити рецепт