Укр
Рус
Поділитися

Тефтелі ніжні

90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1

опис

Соковиті тефтелі з м'яса і овочів. Відмінний варіант для спекотного літнього дня. Ніжніший смак додасть ряжанка.

Інгредієнти

Масло рослинне30 г.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Кефір1 скл.
Часник3 зуб.
Цибуля2 шт.
Морква2 шт.
Капуста1 лист
Яйце1 шт.
Фарш м’ясний500 г.
01

Для приготування тефтелей вибираєте будь-який м'ясний фарш. До обсмаженої  подрібненої  цибулі додати дрібно натерту морквину, потім тонко нашатковану капусту і все тушкувати  без води близько 10 хвилин (при закритій кришці). Забуваємо про овочі на час охолодження.

Шаг - 1
02

До перекрученого  м'яса додається яйце, сіль, перець і все перемішується.

Шаг - 2
03

М'ясний фарш з'єднати з остиглими овочами і ще раз все перемішати. Виліпити круглі тюфтельки.

Шаг - 3
04

Якщо на дно жаростійкої ємності викласти нарізану  слайсами сиру картоплю, а верхнім шаром тефтелі, тоді страва  швидше приготується.  Для більш ніжного смаку тефтелі треба залити соусом з ряжанки (кефіру або сметани) з додаванням подрібненого часнику і солі. Тушкувати  страву  в розігрітій до 200 ° духовці 1 годину.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: