Укр
Рус
Том ям Перші страви Тайська кухня

Тайський суп том-ям

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1104 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тайський суп том-ям - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Тайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Тайський суп тому - ям, напевно, один з найбільш популярних супів в світі, має характерний смак і аромат. Основою супу є паста том - ям і чилі. Страва прекрасно підійде для довгих осінніх вечорів і сподобається всім, хто любить східні аромати Таїланду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тайський суп том-ям" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи3.2 гр.
  • Калорії74 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед тим, як готувати тайський суп тому - ям, необхідно підготувати деякі інгредієнти. Вам знадобляться невеликі помідори черрі. Виберіть необхідну кількість і ретельно помийте під проточною водою. На кухонній дошці розріжте кожен помідор навпіл, помістіть в чисту миску і відставте в сторону.

Крок - 1
02

Також для супу необхідні гриби, можна використовувати печериці. Очистіть їх і сполосніть під краном. Розріжте кожну печерицю на чотири частини. Відкладіть нарізані гриби в сторону.

Крок - 2
03

Обов'язковим інгредієнтом даного супу є червоний перець чилі. Виберіть кілька невеликих перчинок і помийте їх під проточною водою. На кухонній дошці розріжте по діагоналі на три або чотири частини кожну. Відкладіть в сторону.

Крок - 3
04

Далі вам знадобиться овочевий бульйон, який необхідно приготувати заздалегідь. Потрібну кількість налийте в каструлю і поставте на вогонь. Коли бульйон закипить, додайте найголовніший інгредієнт тайського супу - пасту тому - ям. Також киньте нарізаний на шматочки червоний перець чилі. Розмішайте за допомогою ложки і доведіть до кипіння.

Крок - 4
05

У киплячу рідину додайте необхідну кількість кокосового молока. Ретельно перемішайте. Також надішліть в каструлю нарізані на чотири частини печериці. Варіть на середньому вогні близько 3 хвилин.

Крок - 5
06

Для цього супу також вам знадобляться великі креветки. Очистіть їх і відправте в каструлю. Сюди ж киньте і половинки помідорів чері. Готуйте суп ще буквально кілька хвилин. Вимкніть вогонь і зніміть каструлю з плити. Насипте тайський суп тому - ям в тарілку і прикрасьте листям коріандру. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Салат з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з печінкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з печінкою 45 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Бутерброд з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з сиром 25 2 3 з 5 - детальніше -
Макарони по китайськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по китайськи 40 3 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по-нашому - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-нашому 100 3 3 з 5 - детальніше -