Укр
Рус
Тарталетки Закуски Австрійська кухня

Тарталетки з листкового тіста з овочевою начинкою

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

684 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тарталетки з листкового тіста з овочевою начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Тарталетки з листкового тіста з овочевою начинкою і анчоусами - красива і смачна страва. Солодкий перець, сир і анчоуси створюють прекрасну начинку, смак якої вигідно підкреслює листкова тарталетка. Це відмінний аперитив і закуска до алкогольних напоїв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тарталетки з листкового тіста з овочевою начинкою" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири16.6 гр.
  • Вуглеводи14.9 гр.
  • Калорії254 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перець вимийте, просушіть, розріжте навпіл і видаліть хвостики, насіння і перегородки, а м'якоть наріжте невеликими кубиками (6-7 мм).

Крок - 1
02

Розігрійте на сковороді оливкове масло і перекладіть туди нарізаний перець. Посоліть і поперчіть за смаком. Смажте перець до м'якості. На це піде не більше 5 хвилин.

Крок - 2
03

Вийміть з упаковки пласт листкового тіста і підходящою формочкою виріжте з нього кола для тарталеток. Готовий перець перекладіть на блюдо і остудіть.

Крок - 3
04

Випікати тарталетки ми будемо в формах для кексів (висота 2 см, діаметр 8 см). Заповніть форми кружками з тіста.

Крок - 4
05

У кількох місцях проколіть тарталетки виделкою, щоб під час випікання вони не здулися. Приправте припущений на сковороді перець орегано за смаком.

Крок - 5
06

Скибочки сиру скрутіть і покладіть всередину тарталеток. Як варіант, сир можна нарізати кубиками і змішати з перцем. Важливо, щоб сир не був занадто вологим, наприклад, як моцарелла, яка під час випічки дасть багато рідини і розмочить тарталетки. Візьміть сир сухіше, можна плавлений.

Крок - 6
07

Поверх сиру викладіть приготований солодкий перець. Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте туди деко з тарталетками на 10 хвилин. Анчоуси поки не кладіть, так як риба дуже маленька і може пересушитися.

Крок - 7
08

Приправте філе анчоусів сіллю, перцем і орегано за смаком. Збризніть оливковим маслом і перемішайте.

Крок - 8
09

Через 10 хвилин вийміть тарталетки з листкового тіста з овочевою начинкою з духовки і покладіть зверху по одному анчоусу. Поверніть деко в духовку ще на 5 хвилин.

Крок - 9
10

Перед подачею злегка остудіть тарталетки і перекладіть на тарілку сервіровки. Доповніть страву зеленню і трояндою з помідора. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ятний лікер - покроковий рецепт, фото 1 М’ятний лікер 20 2 2 з 5 - детальніше -
Сабайон шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон шоколадний 60 2 3 з 5 - детальніше -
Цезар з пекінською капустою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з пекінською капустою 35 3 3 з 5 - детальніше -