Укр
Рус
Тарталетки Закуски Польська кухня

Тарталетки з грибною начинкою

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

659 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Тарталетки з грибною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Тарталетки - ідеальна закуска для пікніків або на вечірках. Їх легко приготувати, вони ідеально підходять для заморожування, економічні та виглядають так само чудово, як і на смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тарталетки з грибною начинкою" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири17.6 гр.
  • Вуглеводи17 гр.
  • Калорії262 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів. Збризніть 2 стандартні форми для мафінів оливковим або рослинним маслом. Потім займіться тістом для майбутньої закуски. Тісто для цієї страви краще вибрати заварне або використовуйте квадратні заморожені листи пісочного тіста. Ще краще використовуйте готове листове тісто листкове. Отже, викладіть лист тіста на робочу поверхню.

Крок - 1
02

Потім за допомогою спеціальної форми (ножа) або склянки акуратно виріжте (24 кола або самі визначте кількість) з тіста розміром близько 7,5-8 см.

Крок - 2
03

Застеліть колами з тіста кожну клітинку в формі для маффінів, переконавшись, що під тістом немає повітря. Проколіть кожну основу з тіста виделкою 4 рази. Далі відправте форму в заздалегідь розігріту духовку і запікайте близько 5 хвилин. Стільки, поки на поверхні тіста частково не утвориться шкірка. Перевірте через 4 хвилини - якщо тісто пузириться, знову притисніть. Вийміть запечені основи з тіста з духовки і дайте охолонути - випічка повинна бути частково приготовлена ​​тільки на поверхні.

Крок - 3
04

Помістіть невелику сковорідку на вогонь. Розтопіть в ній вершкове масло на середньому вогні. Додайте в сковороду попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, обсмажте, помішуючи близько 20 секунд.

Крок - 4
05

Далі добре вимийте і наріжте дрібними шматочками шампіньйони. Додайте нарізані гриби в сковорідку до часнику і обсмажуйте, помішуючи приблизно 2 хвилини, поки вони не стануть золотистими по краях, потім перекладіть в миску.

Крок - 5
06

Тепер в невелику миску розбийте по черзі курячі яйця, додайте рідкі вершки або сметану, засипте сіль і чорний мелений перець і ретельно вінчиком перемішайте, до однорідної суміші.

Крок - 6
07

Покладіть щіпку заздалегідь натертого сиру в кожну клітинку з тіста, зверху покладіть раніше підготовлену начинку з грибів, потім залийте все яєчною сумішшю - доверху. Зверху викладіть 1 або 2 скибочки грибів.

Крок - 7
08

Надішліть форму з вмістом знову в духовку і випікайте 20 хвилин при 180 градусах, поки поверхня не стане світло-золотистою. Посипте тарталетки з грибною начинкою свіжим часником (зелень дрібно нашаткована). Подавайте теплими. Ви можете наповнити самі форми з тіста будь-якою іншою начинкою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Щука фарширована - покроковий рецепт, фото 1 Щука фарширована 90 6 4 з 5 - детальніше -
Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1 Домашній коньяк з самогону 15 1 3 з 5 - детальніше -
Смачна мастика - покроковий рецепт, фото 1 Смачна мастика 50 1 3 з 5 - детальніше -
Хліб швидкий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Хліб швидкий рецепт 85 1 2 з 5 - детальніше -