Укр
Рус
Тарталетки Закуски Італійська кухня

Тарталетки з сиром і беконом

( 4.9500 4 520 20 оцінок)

3355 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Тарталетки з сиром і беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Корейська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці тарталетки стануть чудовим доповненням до святкового столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тарталетки з сиром і беконом" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири15.2 гр.
  • Вуглеводи15.9 гр.
  • Калорії254 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Хліб для майбутніх тарталеток з беконом і сиром візьміть той, який вже нарізаний і призначений для тостів. Такий хліб більш повітряний, він добре підсмажиться і буде хрустким. Візьміть склянку, діаметром, відповідним діаметру форми для кексів. Виріжте їм кружки з хліба.

Крок - 1
02

Форму для кексів побризкайте маслом з розпилювача або акуратно в невеликій кількості нанесіть його пензликом. На дно кожного осередку форми покладіть кружки хліба (він може бути як білим, так і з додаванням різних прянощів, висівок, що може зробити страву смачніше).

Крок - 2
03

Для бортиків тарталетки використовуйте бекон. Так як бекон зазвичай нарізаний дуже тонко, щоб під час запікання він не згорів, згорніть слайси навпіл уздовж. Викладіть бекон в форми по колу, складаючи кінці внахлест. Поки відставте форму.

Крок - 3
04

Сполосніть солодкий перець, краще візьміть болгарський, він має м'ясисту структуру і при запіканні не втратить форму. Виріжте плодоніжки і видаліть насіння. Наріжте перець дрібними кубиками.

Крок - 4
05

Сполосніть зелень петрушки, промокніть зайву воду паперовою серветкою або висушіть за допомогою центрифуги для сушіння зелені. Відірвіть товсті стебла, використовуйте тільки листочки. Петрушку нарізайте дрібно гострим ножем.

Крок - 5
06

Сир гауда (краще молодий, тому що чим старше сир, тим він стає твердішим і сухішим) натріть на крупній тертці. Він легкий і має м'який кремовий смак, що позитивно позначиться на смаку страви.

Крок - 6
07

Тепер приготуйте начинку для тарталеток. У глибоку миску розбийте яйця. Додайте до них сіль на свій смак і збовтайте. До яєць в миску додайте сметану, натертий сир гауда, нарізану петрушку і солодкий перець. Все перемішайте.

Крок - 7
08

Приготовленою начинкою наповніть тарталетки в формі для випікання. Натріть сир пармезан і покладіть його поверх начинки тарталеток. Під час запікання він розплавиться і покриє тарталетки золотистою скоринкою.

Крок - 8
09

Поставте форму з тарталетками в розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин. Коли пармезан зарум'яниться, дістаньте форму з духовки. Акуратно, за допомогою лопатки, вийміть тарталетки з сиром і беконом з осередків. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Соус Бешамель - покроковий рецепт, фото 1 Соус Бешамель 40 1 2 з 5 - детальніше -
Яловичина барбекю - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина барбекю 190 2 2 з 5 - детальніше -
Картопляне пюре з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляне пюре з баклажанами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Карась смажений на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Карась смажений на сковороді 55 2 3 з 5 - детальніше -