Укр
Рус
Тарталетки Закуски Середземноморська кухня

Тарталетки з сьомгою і сиром на Новий рік

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

1022 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тарталетки з сьомгою і сиром на Новий рік - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Тарталетки з сьомгою і сиром - це чудова закуска, що відмінно підходить до святкового столу. Приготувати цю страву дуже просто, а виходить дуже ошатною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тарталетки з сьомгою і сиром на Новий рік" (на 100 грам)

  • Білки10 гр.
  • Жири10.1 гр.
  • Вуглеводи18.4 гр.
  • Калорії123 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180-190 градусів. Добре змастіть кожен отвір у формі для випічки кексів вершковим або рослинним маслом. Відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Візьміть стопку з 6-8 листів тіста і викладіть на тверду поверхню. Розріжте його навпіл по вертикалі, а потім поріжте кожну навпіл по горизонталі. Ви отримаєте 4 прямокутних стека.

Крок - 2
03

Помістіть одну прямокутну стопку в лунки форми для випічки кексу, вертикально і щільно притуляючи до них, потім помістіть іншу стопку прямокутників в лунки, що йдуть горизонтально. Переконайтеся, що тісто щільно прилягає. Повторюйте процес, поки всі ваші лунки не будуть заповнені.

Крок - 3
04

Збийте разом в глибокій мисці курячі яйця, високої жирності вершки сіль і чорний мелений перець. Перелийте утворену суміш в глечик для зручного розливу. Відставте поки в сторону.

Крок - 4
05

Добре заповніть дно кожної лунки тіста заздалегідь натертим на крупній тертці твердим сиром. Потім посипте попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленою цибулею.

Крок - 5
06

Далі залийте в кожну лунку, раніше підготовлену яєчну суміш. Надішліть форму з вмістом в заздалегідь розігріту духовку і випікайте протягом 12-13 хвилин, поки чашки з тіста не стануть золотисто-коричневими, а яйця не розбухнуть. Дайте трохи охолонути. Все це можна зробити за день до приготування. Необхідно просто накрити запечені чашки фольгою і відправити в холодильник. Потім видаліть фольгу, розігрійте при температурі 150 градусів протягом 10-15 хвилин, поки тісто не стане хрустким і яйця не прогріються.

Крок - 6
07

Тим часом створіть лимонний крем, просто змішавши сметану, цедру лимона і нашаткований кріп в окремій мисці. Покладіть в кожну запечену чашку трохи лимонного крему і шматочок тонко нарізаної сьомги, загорнувши акуратно.

Крок - 7
08

Прикрасьте тарталетки з сьомгою і сиром невеликою гілочкою кропу і подавайте до святкового столу до Дня Народження або навіть на Новий рік.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти