Укр
Рус
Тарталетки Закуски Середземноморська кухня

Тарталетки з печінкою тріски

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

2160 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тарталетки з печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Ви чекаєте гостей, і губитеся в здогадах чим їх пригостити, в очікування обіду, бутерброди вам вже здаються банальними і несучасними. Тоді зверніть увагу на наш рецепт - тут ви навчитеся легко урізноманітнити фуршетний стіл, приготувавши тарталетки. Повірте, така закуска стане обов'язково невід'ємною частиною будь-якого святкового столу. Ці повітряні хрусткі тарталетки ви легко і просто приготуєте у себе на кухні, хоча сьогодні абсолютно нескладно купити ці кошики готовими в магазині. Тарталетки можна наповнювати всілякими начинками і салатами, а нафаршировані печінкою тріски - це смачна, та ще й корисна страва. Адже в печінці тріски величезний комплекс корисних речовин, тому вона корисна і дорослим, і дітям, і користь її не губиться і в консервованому вигляді. Пропоную вже зайнятися справою і приготувати надзвичайно ніжне лакомство - тарталетки з печінкою тріски.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тарталетки з печінкою тріски" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири27.6 гр.
  • Вуглеводи24.3 гр.
  • Калорії371 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відразу ж приступимо до приготування хрустких кошиків. Для цього в глибоку миску засипаємо борошно, потім додаємо нарізане невеликими скибочками досить м'яке вершкове масло, розминаємо разом з борошном.

Крок - 1
02

Потім посипаємо меленим перцем, солимо і вбиваємо туди ж яйце. Все добре перемішуємо, доливаємо трохи води і замішуємо тісто.

Крок - 2
03

Перекладаємо його на посипану борошном поверхню, трохи вимішуємо, розминаємо і ділимо на 2 частини. Кожен шматок тіста окремо загортаємо в харчову плівку і відправляємо в холодне місце на чверть години або хвилин 20 максимум.

Крок - 3
04

Після цього тісто дістаємо, знімаємо плівку, і на поверхні, посипаний трохи борошном, за допомогою качалки розгортаємо в тонкі пласти.

Крок - 4
05

Потім ці розкатані пласти тіста поміщаємо в приготовані спеціальні формочки для тарталеток, причому різної форми, так майбутня страва буде виглядати колоритнішою, і вирізаємо по краю.

Крок - 5
06

Тепер в окрему посудину викладаємо майонез, додаємо нарізане шматочками середнього розміру, попередньо зварене яйце, змішуємо. Кидаємо подрібнену цибулю шалот, посипаємо перцем і сухими пластівцями селери, солимо і перемішуємо.

Крок - 6
07

Печінку тріски варити або смажити ми звичайно з вами не будемо, так як для цього легко можна використовувати консервовану. Якщо ви відкрили банку з печінкою тріски і виявили занадто багато масла, не турбуйтеся. Ми просто його зливаємо, а частину печінки перекладаємо до інших інгредієнтів, акуратно лопаткою перемішуємо, особливо не розминаючи.

Крок - 7
08

В кошики з тіста накладаємо приготовлену суміш з печінки тріски з яйцем, зверху кладемо невеликий шматочок печінки тріски, посипаємо зеленню селери і прикрашаємо листочками петрушки. Все, наш шедевр готовий. Подаємо апетитні, привабливі тарталетки, які прикрасять ваш святковий стіл.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячі відбивні в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курячі відбивні в духовці 55 8 3 з 5 - детальніше -
Гаспачо в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо в мультиварці 80 6 2 з 5 - детальніше -
Просте овочеве рагу - покроковий рецепт, фото 1 Просте овочеве рагу 75 4 3 з 5 - детальніше -