Укр
Рус
Тарталетки Закуски Корейська кухня

Тарталетки з печінки тріски

( 4.8000 4 525 25 оцінок)

3947 - переглядів
45 хвилин порцій - 8 складність - 2 з 5
Тарталетки з печінки тріски - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Страви без випічки

опис

В этом рецепте мы создали вкусные тарталетки. Они идеально подходят для мини-закусок. Наполните их печенью трески, сливочным сыром, взбитыми сливками, ганашем и многим другим. Или же вы можете заморозить их и приготовить к быстрой закуске или десерту в течение всего года.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тарталетки з печінки тріски" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири15.7 гр.
  • Вуглеводи30.4 гр.
  • Калорії285 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте тісто, щоб створити самі тарталетки. Для цього засипте в миску борошно, додайте вершкове масло і добре змішайте. Потім трохи все присоліть, розбийте в миску яйце і добре перемішайте. Додайте поступово в миску теплу воду і замісіть тісто, дайте йому постояти не менше 30 хвилин, обернувши харчовою плівкою.

Крок - 1
02

Самі тим часом, приготуйте начинку з тріски. Покладіть печінку тріски в миску, засипте сіль і чорний мелений перець, додайте гірчицю, нашатковану петрушку, зелену цибулю, червоний перець (нарізаний дрібно) і майонез, добре перемішайте все і відставте в сторону до подальшого використання.

Крок - 2
03

Покрийте борошном свою робочу поверхню і розділіть тісто на кілька частин. Розкачайте першу порцію тіста до товщини в кілька мм.

Крок - 3
04

Використовуючи спеціальну круглу формочку, виріжте кілька гуртків на пласті з тіста.

Крок - 4
05

Використовуючи трохи масла і кисті, змастіть внутрішню частину жерстяної формочки для випікання, а потім просто втисніть вирізаний круг з тіста в середину і акуратно надколіть дно виделкою.

Крок - 5
06

Повторіть той же процес для тарталеток - рулетів, але на цей раз, змастіть спеціальні трубки. Оберніть кола з тіста над трубкою і притисніть, щоб закріпити край. Яку б основу для канапе ви не приготували, помістіть її на деко і запікайте в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів. Готовність тіста можна перевірити за допомогою зубочистки.

Крок - 6
07

Після запікання обов'язково охолодіть тарталетки, якщо ви не плануєте використовувати їх відразу, ви можете зберігати їх в контейнері з нержавіючої сталі для свіжості. Тарталетки дуже легко розкладаються, тому що конуси просто обертаються круговими рухами. І зробіть те ж саме з трубками з тіста.

Крок - 7
08

Коли будете готові до подачі, покладіть заправку з печінки тріски (можете використовувати ще і іншу начинку на свій смак) в мішечок з великим наконечником і видавіть в кожну тарталетку. Тарталетки з печінки тріски обов'язково прикрасять ваш святковий стіл.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Маршмеллоу з какао - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу з какао 50 3 3 з 5 - детальніше -
Домашня шаурма з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Домашня шаурма з куркою 40 2 2 з 5 - детальніше -
Каннеллоні з м’ясним фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Каннеллоні з м’ясним фаршем 55 4 3 з 5 - детальніше -